Conferinţa “Hoteluri Verzi şi în România”, la a III-a ediţie

Conferinţa “Hoteluri Verzi şi în România”, la a III-a ediţie
person Horeca
access_time_filled

Hotelierii sunt invitați la a treia ediție a conferinței „Hoteluri Verzi și în România”, eveniment care va avea loc pe 20 octombrie la București și care își propune să angajeze atât industria hotelieră cât și cea a produselor și serviciilor conexe, într-o discuție despre oportunitatea și importanța unei abordări mai responsabile față de mediu a proiectării arhitecturale, a renovării și a operării proprietăților.
goEvenimentul este organizat de Romanian Green Building Council (Consiliul Român pentru Clădiri Verzi), prima asociație non-guvernamentală din România ce are ca misiune promovarea clădirilor eficiente din punct de vedere energetic și cu impact redus asupra mediului și transformarea pieței construcțiilor într-o piață mai sustenabilă.
Workshop-ul de anul acesta se dorește a continua dialogul început cu industria hotelieră în 2009, asupra avantajelor și beneficiilor de a renova și construi „verde”.

Evenimentul se adresează persoanelor cu funcții de conducere din industria hotelieră, arhitecților, designerilor, inginerilor, specialităților în tehnologie, mediului academic și altor persoane interesate de a beneficia de avantajele designului eficient din punct de vedere energetic și prietenos cu mediul.
,,Deși nu putem vorbi despre un fenomen extins în România, preocuparea pentru hotelurile verzi este în creștere. Folosirea sistemelor inteligente pentru clădiri înseamnă economisirea energiei electrice cu până la 30% (…) În unele țări europene investitorii, băncile nu permit decât investiții verzi. Nici clienții de astăzi nu mai vor construcții neecologice”, declara la ediția precedentă a evenimentului „Hoteluri Verzi și în România” David Nicholl, directorul general Schneider Electric.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302