Continental Hotels investeşte în 10 hoteluri de 2 stele

Continental Hotels investeşte în 10 hoteluri de 2 stele
person Horeca
access_time_filled

Lanțul hotelier românesc Continental Hotels, care deține în prezent 14 hoteluri în țara noastră, va deschide 10 hoteluri sub brandul Hello Hotels în următorii ani, ne-a confirmat Mihaela Staicu, purtătorul de cuvânt al Continental Hotels.

Continental Hotels și-a făcut intrarea pe piața hotelurilor de 2 stele în noiembrie 2008, când a deschis primul hotel sub brandul economic Hello Hotels, în București, în apropierea Gării de Nord, în urma unei investiții inițiale de 4.8 milioane de euro. Hello Hotels s-a dovedit a fi, potrivit lui Radu Enache, cel mai profitabil brand operat de Continental Hotels.

hhotel

Întrebați care sunt orașele în care se vor deschide cele 10 unitati hoteliere, reprezentanții Continental Hotels ne-au declarat că momentan se lucrează la strategia de dezvoltare și se analizează catre sunt cele mai bune opțiuni de locații. Radu Enache spunea la inaugurarea hotelului Hello Hotels București că acesta este un proiect pilot al unui lanț de hoteluri care se va extinde în orașe cu peste 80.000 de locuitori, precum Arad, Cluj, Iași sau București.

hhotel2

Lanțul Continental Hotels, care a împlinit în luna aprilie a acestui an 20 de ani de activitate, deține în prezent 9 branduri proprii: 3 hoteluri Continental Forum de 4 stele, 3 hoteluri Continental de 3 stele, 1 hotel de 5 stele – Grand Hotel Continental,  1 hotel de 2 stele – Hello Hotels, 2 restaurante Balkan Bistro, 2 restaurante Mondo, 1 restaurant Concerto, 4 cafenele și cofetării Tekaffe, 1 bar Victoria Club. De asemenea, grupul în parteneriat cu Accor Hotels a adus brandul Ibis în România, reprezentat de 4 unități hoteliere în București și orașe din provincie.
Recent, fondul de investiții spaniol GED a achiziționat 30% din Continental Hotels de la fondul ceh PPF, investiția fiind apreciată drept „cea mai mare investiție realizată în Europa de Est din 1996”, potrivit reprezentanților GED.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302