ANAT şi OPTR vin în sprijinul hotelierilor din staţiunile balneo

ANAT şi OPTR vin în sprijinul hotelierilor din staţiunile balneo
person Horeca
access_time_filled

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) lansează în parteneriat cu Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTR) două programe speciale pentru perioada 15 septembrie – 1 decembrie 2011 menite să vină în sprijinul unităților de cazare din stațiunile balneoclimaterice în extrasezon dar și turiștilor care vor să petreacă aici sejururi la prețuri reduse.
39 de unități de cazare s-au înscris deja în programul „Decada Balneară”, iar în programul „O săptămână de refacere în stațiunile balneare” sunt înscrise 37 de unități potrivit site-urilor celor două programe.
„Hotelierii din turismul balnear înțeleg să depășească criza, oferind celor interesați, posibilitatea efectuării unor vacanțe pentru tratament și refacere în perioada de extrasezon, menținând neschimbate prețurile din campania precedentă”, a declarat președintele OPTR, Nicu Rădulescu.

tisa

Practic, prin cele 2 programe lansate de ANAT ȘI OPTR, „Decada Balneară” și „O săptămână de refacere în stațiunile balneare”, turiștii pot achiziționa în perioada 15 septembrie – 1 decembrie 2011, pachete de 6-9 nopți de cazare la hoteluri de 2 și 3 stele, la prețuri cuprinse între 270 și 750 lei/persoană/sejur.
Tarifele pentru ambele programe au fost menținute la valorile celor din campaniile anterioare, „grație efortului hotelierilor din stațiunile balneoclimaterice de a oferi prețuri adaptate la contextul economic actual”, se arată în comunicatul de presă trimis de mmANAT și OPTR. Cele două programe pot fi achiziționate de turiști numai prin agențiile de turism membre ANAT.
„ANAT continuă seria de oferte din programul Vacanță în țara mea, prin care ne dorim să atragem cât mai mulți turiști români în destinațiile de vacanță din România. Recomandăm turiștilor să consulte www.anat.ro pentru a afla lista hotelurilor incluse în program și lista agențiilor ANAT de unde își pot procura biletele de vacanță”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302