DoubleTree by Hilton Brașov se va deschide în 2023, în urma unei investiții de aproximativ 21 milioane de euro

DoubleTree by Hilton Brașov se va deschide în 2023, în urma unei investiții de aproximativ 21 milioane de euro
person Horeca
access_time_filled

DoubleTree by Hilton BrasovVenus Crown Residence Estate va deschide primul hotel afiliat la Hilton în Brașov, fiind operat printr-un contract de management. Hotelul va avea 150+ camere și este estimat să fie inaugurat în vara anului 2023.
DoubleTree by Hilton Brașov, localizat în centrul Municipiului Brașov, pe Str. 15 Noiembrie nr 90A, va fi cea mai înaltă clădire din oras. Cu această nouă investiție hotelieră, Brașov va câștiga o imagine și mai bună pe piața turistică internațională.

Vitalie Său, reprezentant al Venus Crown Residence Estate SRL, compania care va dezvolta acest proiect, a spus: „Am cumpărat în această primăvară de la BCR clădirea și am angajat consultantul potrivit, pe Mircea Drăghici de la EST Hospitality, pentru studiul de fezabilitate și procedura de selecție a operatorului hotelier. Suntem foarte încântați să lucrăm cu Hilton și ne angajăm să dezvoltăm un hotel care să depășească așteptările comunității locale și ale oaspeților internaționali. Vom investi în acest proiect în jur de 21 de milioane de euro și contăm mult pe susținerea autorităților locale în tot acest proces. Luăm în considerare și alte investiții majore în Brașov”.

„Brașovul are o pozitie strategică în centrul țării și va atrage majoritatea conferințelor regionale în anii care vin. Odată cu deschiderea Aeroportului Internațional Ghimbav – Brașov va crește numărul de turiști, business și leisure, dar și cererea pentru servicii de calitate și securitate în hotelurile existente. Prezența unui brand atât de puternic cum este Hilton în oraș va contribui la promovarea destinației “Brașov” pe piețele internaționale”, a precizat Mircea Drăghici, reprezentant al EST Hospitality.

Ivona Amariá¹­ei, Senior Partner la Cumulus Architecture, a adăugat: „Echipa noastră de arhitecți este onorată să contribuie cu competențele ei și cu un design responsabil pentru Municipiul Brașov și portofoliul Hilton. Aducem o imagine orașului care întregește atât partea nouă, cât și pe cea istorică. Acest nou proiect va revitaliza zona prin prezența valoroasă a brandului Hilton”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302