Ioan Mătieș a preluat conducerea JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Ioan Mătieș a preluat conducerea JW Marriott Bucharest Grand Hotel
person Horeca
access_time_filled

Ioan MătieșNoul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Ioan Mătieș, îl înlocuiește pe Tino Lindner, care a asigurat conducerea hotelului în ultimii trei ani. Cu o experiență de aproape 25 de ani în industria HoReCa, Ioan Mătieș face parte din echipa JW Marriott încă de la deschiderea primului hotel din România.

îi mulțumesc lui Tino pentru tot ceea ce a realizat și, în mod special, că a continuat să investească în implementarea tehnologiilor digitale pentru a îmbunătăți experiența oaspeților, mai ales în ultimul an și jumătate, o perioadă dificilă pentru industria ospitalieră. Ocuparea acestei noi poziții mă bucură, mă entuziasmează și mă onorează. Experiența dobândită în segmentul de lux al ospitalității mă va ajuta să îndeplinesc, alături de echipa mea, obiectivele de business ale companiei, cu accent pe inovație, personalizarea unor experiențe de lux pentru oaspeții noștri și creșterea notorietății”, a spus noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Ioan Mătieș s-a alăturat JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în anul 2000, ca Director of Event Management. De atunci a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul grupului hotelier, atât în țară, cât și în străinătate. Astfel, în perioada 2006 – 2014 a lucrat ca Director Food&Beverage în cadrul Frankfurt Marriott Hotel. în 2014, Ioan este numit Director General al Renaissance Atyrau Hotel și Marriott Executive Apartments din Kazakhstan. în 2017, a acceptat o nouă provocare, preluând funcția de Director General al Voronezh Marriott Hotel, ocupându-se de inaugurarea acestui nou hotel, pornind de la crearea planului de recrutare, coordonarea activităților de marketing, până la conceperea și implementarea strategiei de vânzări. în 2018, Ioan a fost numit Directorul General al Istanbul Marriott Hotel Sisli. Sub conducerea lui, hotelul a primit Premiul de Excelență pentru Performanța Financiară în urma căruia indicele cotei de piață s-a îmbunătățit semnificativ.

Ioan Mătieș este licențiat în Managementul Turismului și Ospitalității, iar în 2019 a absolvit programul ASCENT – Leadership Accelerator de la Universitatea din Carolina de Nord, SUA, pe lângă alte programe de dezvoltare parcurse de-a lungul anilor.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel face parte din categoria unităților hoteliere de lux din Capitală, are 402 camere, 12 săli de conferință, 6 restaurante și lounge-uri, centru de conferințe, acces la galeria de lux pentru cumpărături, cazino, spa, fitness etc. Hotelul face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott International și este prezent în întreaga lume, în orașe cheie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302