Grupul hotelier Orbis cumpără hotelul Mercure Bucharest Unirii cu peste 11 milioane euro

Grupul hotelier Orbis cumpără hotelul Mercure Bucharest Unirii cu peste 11 milioane euro
person Horeca
access_time_filled

Grupul hotelier Orbis a semnat un contract de achiziție pentru terenul, clădirea și operațiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru 11,35 milioane EUR.

Decizia de a achiziționa acest hotel este în conformitate cu strategia de afaceri a grupului Orbis, constând în alocarea de capital pe piețele cele mai promițătoare, care vor livra în viitor rezultate durabile, se precizează într-un comunicat de presă emis de Orbis. 

Mercure Bucharest Unirii 2

Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la câțiva pași de Centrul Vechi și de reperele sale istorice, dar și în zona de afaceri a capitalei vibrante a României. Așa cum am afirmat anterior, România este o piață atractivă cu potențial semnificativ și această investiție oferă valoare pe termen lung și randament investițional atractiv„, explică Gilles Clavie, președintele Consiliului de Administrație și CEO al Orbis S.A.

Orbis gestionează acest hotel de la sfârșitul anului 2017 și va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare.

Mercure Bucharest Unirii 4

Hotelul oferă aproape 100 de camere spațioase, moderne și confortabile, atât pentru oaspeți de afaceri, cât și pentru turiști, un bar și un restaurant și poate gazdui diverse evenimente și conferințe.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302