Grupul Rezidor și-a schimbat numele în Radisson Hospitality

Grupul Rezidor și-a schimbat numele în Radisson Hospitality
person Horeca
access_time_filled

radissonhospitalityGrupul hotelier Rezidor și-a schimbat numele în “Radisson Hospitality”, o mutare strategică a companiei care va contribui la creșterea gradului de conștientizare a brandului nou creat – “Radisson Hotel Group” (denumit anterior Carlson Rezidor Hotel Group), susțin reprezentanții companiei într-un comunicat.

Schimbarea de nume este o mutare strategică și conștientă de aliniere a business-urilor noastre la nivel mondial, a portofoliului nostru global de hoteluri și arhitecturii de brand, în jurul planului nostru pe 5 ani de a valorifica puternicul brand internațional nou creat și anume Radisson Hotel Group”, a declarat Federico J. González, Președinte & CEO Radisson Hospitality.

Noul nume (Radisson Hospitality) va oferi acționarilor și investitorilor o propoziție de brand mai clară și anume că fondul unde ei investesc este parte a unei companii a cărei viziune este să devină una din primele 3 companii hoteliere din lume.

Alinierea numelui celor două entități juridice – Radisson Hospitality, Inc. (pentru fostul Carlson Hotels, Inc) și Radisson Hospitality AB (pentru fostul Rezidor Hotel Group AB) va ajuta la capitalizarea unui parteneriat puternic între cele 2 companii, care au un acord de master franciză pentru mai multe branduri din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Radisson Hotel Group este în prezent al 11-lea cel mai mare grup hotelier din lume și are în portofoliu 8 branduri hoteliere cu peste 1400 de hoteluri în operare și în curs de dezvoltare.

Portofoliul de branduri al companiei include: Radisson Collection™, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson and prizeotel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302