Grupul Orbis va deschide în parteneriat cu Dentotal Hospitality un nou hotel ibis Styles în București

Grupul Orbis va deschide în parteneriat cu Dentotal Hospitality un nou hotel ibis Styles în București
person Horeca
access_time_filled

Orbis Hotel Group, cel mai mare operator hotelier din Europa de Est și partener strategic al AccorHotels, își consolidează poziția de lider în capitala României prin semnarea unui contract de management pentru un nou hotel ibis Styles în centrul orașului. Noul hotel ibis Styles, ce urmeză să fie deschis în T1 2020, este dezvoltat în parteneriat cu proprietarul și investitorul român Dentotal Hospitality și va fi administrat de Orbis.

„Cu 11 hoteluri în prezent și alte 10 în plan, România este o piață cheie pentru noi și suntem mândri că, în parteneriat cu Dentotal Hospitality, ne consolidăm în continuare poziția de lider prin deschiderea ibis Styles City Center, care va fi unul dintre cele mai fermecătoare și elegante hoteluri din București. Vom continua să căutăm oportunități de dezvoltare pe piață, ce demonstrează un potențial puternic pentru brandurile de vârf ale AccorHotels„, declară Frank Reul, Director de dezvoltare al Orbis & AccorHotels Europa de Est.

ibisstylesbrandibis Styles Bucharest City Center este situat pe strada Știrbei Vodă, la câțiva pași de Ateneul Român, Palatul Regal, Opera Națională și Gara de Nord. Hotelul va oferi 152 de camere, inclusiv camere pentru familii și pentru oaspeții cu dizabilități, un restaurant, bar, săli de conferință, precum și parcare proprie.

Europa de Est oferă destinații noi, unice, atât pentru cei care călătoresc în scop de afaceri, cât și în interes personal, din întreaga lume. în plus, economiile țărilor din această parte a lumii sunt în creștere, la fel și puterea de cumpărare. Cu siguranță, vedem potențialul și de aceea extindem într-un mod dinamic rețeaua noastră de hoteluri din această regiune sub mărcile AccorHotels. în prezent oferim 129 de hoteluri în 12 țări și avem peste 40 de proiecte noi, semnate„, a declarat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis.

Bluza românescă – emblematica „ie” va fi inspirația pentru povestea și designul interior al ibis Styles Bucharest City Center.

în acord cu filozofia sa, ibis Styles, marca economică a AccorHotels, oferă hoteluri confortabile, de designer, într-o multitudine de stiluri, cu creativitate și umor de calitate, ce oferă o atmosferă plăcută, elegantă și veselă, cu un farmec individual. în fiecare unitate, oaspeții pot simți convivialitatea, specificul local și povestea unică.

Marca ibis Styles deține mai mult de 420 de hoteluri la nivel global, în 45 de țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302