Construcții Erbașu extinde hotelul ibis Styles din nordul capitalei și are în plan construirea unui nou hotel în București

Construcții Erbașu extinde hotelul ibis Styles din nordul capitalei și are în plan construirea unui nou hotel în București
person Horeca
access_time_filled

Construcții Erbașu, proprietarul hotelului ibis Styles Bucharest Erbas, are în plan anul următor extinderea hotelului din nordul capitalei cu încă 40 de camere, pe fondul cererii ridicate pentru spații de cazare în zonă. Hotelul dispune în prezent de 80 de camere, iar după procesul de extindere va avea în jur de 120 de camere, a declarat miercuri, Cristian Erbașu, CEO al Construcții Erbașu, la inaugurarea oficială a hotelului.

“Hotelul se va extinde, mai avem în vedere un alt corp, care va adăuga hotelului aproximativ 40 de camere noi, dar și 3 săli de conferință noi și un spațiu pentru un restaurant. Am decis să extindem hotelul deoarece eu cred că nevoia de spațiu hotelier în zona aceasta este destul de mare, deja o simțim, hotelul este plin din primele zile. în plus, un hotel de 120-130 de camere este și mult mai eficient. Ne-am propus ca într-un an și jumătate să fie gata acest corp”, a declarat Cristian Erbașu.

ibiserbas

Potrivit acestuia, piața hotelieră din București traversează un moment foarte bun, iar managementul performant al hotelului ibis Styles Bucharest Erbas, amplasarea acestuia – în proximitatea cartierului de afaceri Pipera – și conceptul hotelului vor asigura succesul acestuia pe piață.

Investiția în redeschiderea hotelului s-a ridicat la 4 milioane de euro și a fost cu aproximativ 20% mai mare decât în mod normal pentru un hotel de acest standard, a subliniat Cristian Erbașu, care estimează că o va amortiza în 6-7 ani.

Am vrut să facem o investiție mai mare și să aducem multe lucruri noi în acest hotel, nu numai din punct de vedere al designului, ci și din punctul de vedere tehnologic. Mulți mi-au spus, “domnule, pentru un hotel de 3 stele e prea mult”, dar noi am insistat să investim mai mult decât era necesar. în industria hotelieră și în toate industriile lucrurile progresează și dorința mea este ca acest hotel să-și păstreze standardul și peste 10 ani și peste 15 ani. Am vrut să fie la cel mai înalt nivel. Pot să vă spun că, de când am deschis hotelul, clienții sunt foarte mulțumiți de ce au găsit aici (…)

Buna dispoziție se poate obține nu numai prin cei pe care îi ai în jur, prin prieteni, dar și prin mediul din jur, prin ceea ce găsești în jurul tău. Ați văzut, atunci când ești în natură sau într-un mediu propice te binedispui. La fel, ne dorim ca și în acest hotel oamenii să se încarce pozitiv. Suntem situați într-un cartier de afaceri, avem foarte mulți clienți din mediul de afaceri și sperăm să-i ajutăm să scape de stresul de care au parte în activitatea lor”, a declarat reprezentantul Construcții Erbașu.

constructiierbasu

Primul hotel sub brandul ibis Styles din București s-a deschis în luna iulie 2018, iar deschiderea oficială a avut loc pe 24 octombrie. Hotelul este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est și licențiator unic al tuturor mărcilor AccorHotels în regiune, împreună cu partenerul local și investitorul Construcții Erbașu S.A., în cadrul unui acord de management.

AICI puteți citi un interviu cu Felicia Dincă, Directorul General al hotelului ibis Styles Bucharest Erbas, despre filosofia brandului ibis Styles, ce facilități pune la dispoziția oaspeților hotelul ibis Styles Bucharest Erbas și cum se poziționează acesta pe piață hotelieră locală.

Construcții Erbașu mai are în plan deschiderea unui nou hotel în București, cel mai probabil tot în colaborare cu Orbis Hotel Group, care va fi gata în circa 2-3 ani, a precizat reprezentantul companiei.

“Avem în plan construirea unui nou hotel, în altă zonă din București. Deocamdată avem doar terenul și ideea. Nu va fi numai hotel acolo, vor fi și birouri, va fi un complex de 3 clădiri dintre care una va fi hotel”, a mai declarat Cristian Erbașu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302