Hotel Epoque așteaptă venituri de 2,6 milioane euro în 2017

Hotel Epoque așteaptă venituri de 2,6 milioane euro în 2017
person Horeca
access_time_filled

epoquehotelHotel Epoque a înregistrat o cifră de afaceri de 2,4 milioane euro în 2016 și o creștere de 7% față de anul precedent, performanță datorată creșterii cu peste 33% a vânzărilor rezultate din MICE și cu 20% a restaurantului à la carte, potrivit reprezentanților hotelului. Pentru anul 2017, Epoque estimează venituri de 2,6 milioane de euro și o dezvoltare de 14% a segmentului F&B.

Astfel, în 2017, Epoque așteaptă o crestere de 7% a veniturilor față de anul trecut, mizând pe o performanță constantă a segmentului de cazare și estimând o creștere de 30% a restaurantului de fine dining L’Atelier, precum și o creștere suplimentară de 5% a veniturilor rezultate din organizarea de evenimente.

2017 este anul dedicat în mod aproape exclusiv potențării serviciilor premium și accentuării experienței boutique. Epoque își menține statutul de lider pe segmentul de lux, iar noi ne concentrăm pe valorile care au consacrat brandul: atenta personalizare a serviciilor pentru fiecare oaspete în parte și crearea unei experiențe de călătorie complete. Am început anul cu lucrări minuțioase de renovare și înnoire a mobilierului și interioarelor, proces care continuă în luna martie cu renovarea completă și elemente de re-design a etajului VIP. Pentru restul anului, estimările noastre includ o creștere suplimentară a segmentului MICE, care a avut un an extraordinar în 2016, dar prevăd și o evoluție spectaculoasă a restaurantului L’Atelier”, declară Diana Popescu, Owner & CEO Epoque Hotel și L’Atelier-l’art culinaire.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adresează călătorilor cu profil FIT (free independent travelers), a căror primă opțiune o reprezintă proprietățile de tip boutique. Călători internaționali în proporție de 85%, oaspeții Epoque provin din Europa, Asia și America, în special din țări precum: SUA, UK, Israel, Franța sau Germania.

Hotel Epoque pune la dispoziția oaspeților săi 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceză, wintergarden și spa, dar și un centru de conferințe și un club pentru petreceri private.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302