Hotelierii se pot înscrie în programul “O săptămână la munte 2012”

Hotelierii se pot înscrie în programul “O săptămână la munte 2012”
person Horeca
access_time_filled

Pentru a mări gradul de ocupare al hotelurilor din regiunea montană și în vederea creșterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice, Federația Patronatelor din Turismul Românesc împreună cu Patronatul Asociația Națională a Agențiilor de Turism continuă și în acest an programul special „O săptămână la munte”. Datorită rezultatelor favorabile obținute în anii precedenți prin acest program, cele două asociații își doresc să aducă un plus de vitalitate sectorului de turism montan pentru perioada martie – iunie 2012.

munte3

Astfel, în perioada 4 martie – 22 iunie 2012 tarifele pentru un sejur de 5 nopți, fără servicii de masă, inclusiv TVA, sunt următoarele:
– la hotel, vila, pensiune, cabana 2*  161 lei / sejur
– la hotel, vila, pensiune, cabana 3*  259 lei / sejur
– la hotel, vila, pensiune, 4*  368 lei / sejur
Promovarea în mass-media a spațiilor de cazare și a agențiilor de turism care vor derula acest program va fi realizată de către munte4Federația Patronatelor din Turismul Românesc și de către Asociația Naționala a Agențiilor de Turism din România. Astfel, pentru a veni în sprijinul turiștilor, hotelurile și agențiile care derulează acest program vor fi listate pe site-urile celor 2 organizații: www.fptr.org și www.anat.ro.
Hotelierii care doresc să se înscrie în acest program pot trimite un mail la office@anat.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302