IHG lansează al 8-lea brand hotelier din portofoliu: EVEN Hotels

IHG lansează al 8-lea brand hotelier din portofoliu: EVEN Hotels
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare grup hotelier din lume, InterContinental Hotels Group lansează al 8-lea brand din portofoliu, EVEN Hotels, care va fi dedicat turiștilor care pun mare accent pe Sănătate și Wellness. Noul brand hotelier a apărut din dorința grupului de a se alinia trendului internațional din sectorul hotelier de a integra segmentul Wellness în hoteluri. Brandul midscale EVEN va fi lansat inițial doar în SUA, iar primul hotel sub acest brand va fi deschis în 2013, urmând ca în următorii 5 ani de la lansare să fie deschise 100 de hoteluri EVEN.

even4

„Există o lipsă de hoteluri în SUA, dedicate turiștilor care vor să își păstreze stilul de viață sănătos chiar și atunci când călătoresc. Acest trend de a adopta un stil de viață sănătos devine o alegere pentru tot mai mulți consumatori. În SUA acest segment cuprinde 17 milioane de oameni. Oaspeții ne spun de nenumărate ori că atunci când călăresc eșuează de cele mai multe ori în încercarea lor de a menține un stil de viață sănătos”, au declarat reprezentanții IHG.
Hotelurile vor fi echipate cu facilități precum guestrooms concepute special pentru antrenamente fizice, meniuri nutriționale, lenjerii de pat hipoalergice și șervețele anti-bacteriene.

even5

IHG va investi 150 milioane dolari în următorii 3 ani, în dezvoltarea acestui brand. Hotelurile EVEN vor avea între 100 și 200 de camere. Dezvoltarea acestui brand nu se axează pe contrucția de noi hoteluri, ci pe convertirea unor hoteluri deja existente la acest brand. Planurile de dezvoltare includ orașe precum: San Francisco, Los Angeles, San Diego, Boston, New York, Washington, D.C.
În ciuda mediului economic incert și o stagnare a investițiilor pe piața hotelieră, conducerea IHG a declarat acum că este momentul perfect pentru a lansa un nou brand hotelier, datorită recuperării puternice pe care a înregistrat-o industria. „Vrem să fim liderii care conduc la revenirea industriei hoteliere”, au mai declarat cei de la IHG.

Sursa: www.ihgplc.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302