Hotelul Ana Airport din Sibiu se alătură rețelei internaționale Mercure

Hotelul Ana Airport din Sibiu se alătură rețelei internaționale Mercure
person Horeca
access_time_filled

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est își continuă dezvoltarea într-un ritm rapid în România prin semnarea unui acord de franciză pentru un hotel Mercure în Sibiu cu partenerul său local și investitorul Pritax Invest.

Astfel, în urma renovării, hotelul Ana Airport se va alătura rețelei internaționale Mercure în T1 2019, oferind 85 de camere, un bar, un restaurant, facilități wellness precum și săli de banchete pentru evenimente și parcare proprie.

Hotelul este cea mai apropiată unitate de cazare de Aeroportul Internațional Sibiu și este situat la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul orașului Sibiu, unul dintre cele mai importante centre culturale din România, un oraș medieval fermecător din regiunea Transilvaniei.

hotelanaairport

România joacă un rol-cheie în strategia noastră de dezvoltare, o piață atractivă, cu potențial puternic pentru hoteluri sub mărci internaționale recunoscute, cum ar fi Mercure. Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est cu un portofoliu de 127 de hoteluri și, prin deschiderea Mercure Sibiu Airport în parteneriat cu Pritax Invest, ne consolidăm în continuare poziția de lider în țară„, a declarat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis.

Brandul Mercure din cadrul AccorHotels oferă o rețea de hoteluri unde fiecare hotel are o tematică diferită și inspirată din valorile autentice locale. Mercure este singurul brand hotelier de tip midscale, ce combină forța unei rețele internaționale cu un angajament puternic în ceea ce privește calitatea și oferă oaspeților o experiență primitoare, specifică hotelurilor înrădăcinate în comunitatea locală. Hotelurile Mercure sunt gestionate de angajați entuziaști și întâmpină călătorii de afaceri și de agrement din întreaga lume în peste 770 de proprietăți din 61 de țări.

Este o mare onoare pentru noi să fim acceptați de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels. Din momentul în care am decis refacerea hotelului, am luat legătura cu echipa AccorHotels și totul a evoluat conform așteptărilor noastre și chiar mai bine. Ei ne-au oferit un real sprijin pe parcursul întregului proces și suntem foarte fericiți că suntem parteneri în acest nou proiect ambițios numit Mercure Sibiu Airport. Hotelul este situat în apropiere de aeroport și foarte aproape de zona industrială a orașului Sibiu. De asemenea, Sibiul este un oraș divers și cultural, într-o continuă dezvoltare, astfel încât deschiderea hotelului Mercure Sibiu Airport va fi un mare  câștig atât pentru oraș cât și pentru viitorii oaspeți. Așteptăm cu nerăbdare călătoria ce urmează și suntem entuziasmați că vom deveni parte a rețelei AccorHotels.” a comentat Dumitru Ghișe, proprietarul Pritax Invest.

Sursă foto: pagina de facebook Ana Airport Hotel; foto: Vali Novacovschi Photography

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302