Hotelul Moneasa este scos la vânzare pentru 4,6 milioane euro

Hotelul Moneasa este scos la vânzare pentru 4,6 milioane euro
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Moneasa din stațiunea arădeană cu același nume, care deține o bază de tratament balnear, un restaurant, 3 săli de conferințe și o capacitate de cazare de 188 locuri, a fost scos la vânzare cu 4,6 milioane de euro, a anunțat proprietarul unității, Nicoară Creț. Hotelul este clasificat la 3 stele.

moneasa2

„Am vrut să prospectăm piața, dar am constatat că nu merită. E criză, iar piața e slabă, așa că ne-am răzgândit deja”, a declarat Nicoară Creț care deține, împreună cu soția, de la sfârșitul anului 2005, Complexul balnear „Moneasa”.
Potrivit Mediafax, proprietarul hotelului a declarat că „Vreau să vând hotelul pentru că am avut niște probleme de familie și nu mai vreau să mă ocup de el. Eu sunt în vârstă”, a spus Nicoară Creț, care are 66 de ani.

Hotelul Moneasa are 84 de camere de 2 stele, 6 camere de 3 stele și 2 apartamente de 3 stele, un restaurant cu o capacitate de 225 de locuri, dar și 3 săli de conferințe (o sală cu 15 locuri, o altă sală cu 20-25 de locuri și o sală de conferințe cu 150 de locuri), potrivit informațiilor de pe site-ul hotelului.

inside

„Avem și o bază de tratament, unde, înainte de 1989, veneau 500 de turiști pe zi. Acum folosim doar jumătate și putem trata zilnic 200 de persoane. Gradul de ocupare al hotelului este de aproximativ 70-75% pe an”, a mai spus proprietarul unității.
Familia Creț apreciază că toate aceste bunuri valorează peste cinci milioane de euro. Cum nimeni nu le-a oferit acești bani, proprietarii au scăzut prețul.
„Perla Munților Apuseni” cum este denumită stațiunea balneoclimaterică Moneasa, unde este situat și hotelul cu același nume, se află în vestul țării.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302