Târg de joburi în domeniul hotelier, la Bucureşti

Târg de joburi în domeniul hotelier, la Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare târg de joburi în domeniul hotelier organizat în România se va desfășura în perioada 24-26 februarie 2012, la București, unde peste 40 de hoteluri din Grecia și Cipru vor veni pentru a-și recruta personal din România pentru sezonul 2012. Peste 2000 de joburi sunt disponibile în hotelurile din Grecia și Cipru. Târgul „HappySummer Hospitality Job Fair”- Work and Travel in Grecia sau Cipru este organizat de ICEP WORLD România și se va desfășura la Centrul de Conferință IBIS Hotel – Palatul Parlamentului.
jobsCe joburi sunt disponibile la cele 45 de hoteluri care vor participa la târg prin reprezentanții lor? Se caută ospătari, recepționiști, cameriste, bucătari, ajutori de bucătari, salvamari, animatori hotel sau bar assistants. Lista hotelurilor participante, care angajează personal se găsește aici.
Angajatorii garantează un contract pe o perioadă de 3-6 luni cu posibilitate de prelungire, salarizare între 500-700 euro pe lună, cazarea și mesele gratuite și un certificat de internship recunoscut internațional.
Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații? Să fie absolvenți de liceu sau studenți (indiferent de facultate, an de studiu, forma de învățământ sau situația școlară), să aibe vârsta între 18 și 30 de ani, Housekeeping_1să cunoască engleza la nivel conversațional și să fie disponibil pentru un contract de muncă sezonier în perioada aprilie – iunie 2012 (durata contractelor de muncă fiind de 3-8 luni, în funcție de ofertă).
Persoanele interesate să participe la târg trebuie să susțină un interviu de preselecție cu reprezentanții ICEP WORLD și să depună un dosar. Preselecția va fi organizată la nivel național în centrele de recrutare ICEP WORLD din București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și Craiova în perioada 16 Ianuarie – 22 Februarie.
Candidații preselectați de ICEP WORLD vor beneficia de un loc de muncă garantat, asistență în vederea întocmirii dosarului de angajare, training înainte de plecare, organizarea călătoriei până la locul de muncă, asistență pe toată perioada șederii în străinătate, iar la sfârșitul programului vor putea obține certificat internațional sau atestat de calificare în domeniul hotelier (ospătar, barman, bucătar, recepționer).

Sursa: www.happysummer.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302