ibis ţinteşte o creştere de 10% pe segmentul de evenimente, în S2

ibis ţinteşte o creştere de 10% pe segmentul de evenimente, în S2
person Horeca
access_time_filled

Rețeaua hotelieră ibis, care operează în România 4 hoteluri de 3 stele în București, Constanța și Sibiu, are ca obiectiv pentru al doilea semestru 2012 o creștere de 10% pe segmentul de conferințe și evenimente de afaceri, care generează 17% din veniturile companiei, potrivit unui comunicat emis astăzi de reprezentanții rețelei.

ibisevent2

Pentru a impulsiona segmentul de evenimente de afaceri în perioada de vară, Ibis lansează un pachet de servicii all inclusive pentru conferințe, mizând pe atu-ul prețului. „Începând din 16 iulie, ibis mizează pe atu-ul prețului si lansează un pachet de conferință all inclusive, la tariful de 16 €/ persoană, plus TVA”, se arată în comunicatul de presă.
Pachetul ibis « Summer Meetings Hotdeal » este valabil pentru evenimentele cu minim 20 de persoane în toate cele 4 hoteluri din București, Constanța și Sibiu și include: chiria pentru sala de conferință, echipament tehnic: videoproiector, ecran și 2 flipcharturi, 1 welcome coffee și 2 pauze de cafea și gustări, precum și prânz cu 3 feluri de mâncare sau bufet. De asemenea, participanții la conferințe au tarife speciale la parcare în București (28 lei/zi) și Constanța (18 lei/zi), la Sibiu parcarea fiind oferită gratuit.
Cele 4 hoteluri ibis sunt situate în zone centrale în București (Gara de Nord și Palatul Parlamentului), Constanța (lângă plaja Modern) și Sibiu (Calea Dumbrăvii) și au în total 23 de săli de conferințe și seminarii, cu un total de până la 1650 de locuri. În cele 23 de săli de conferință ale hotelurilor ibis au avut loc în primul semestru 2012 peste 1300 de evenimente și seminarii de afaceri.

Despre ibis
În urma strategiei de dinamizare a brandurilor economy ale grupului Accor, primul operator hotelier din lume, cu peste 4400 de hoteluri în 92 de țări, ibis evoluează. Printre principalele  noutăți: un plan de modernizare a paturilor și o nouă configurație pentru spațiile comune, ca ilustrare a nivelului ridicat al serviciilor, a confortului și grijii față de clienți care caracterizează brand-ul.

ibisparlament

Ibis este primul lanț hotelier care a obținut certificarea ISO 9001 pentru profesionalism și calitate, 84% din rețea fiind certificată. Mai mult de o treime din rețeaua ibis este de asemenea certificată ISO 14001, lucru ce demonstrează concret implicarea mărcii în protejarea mediului. Înființat în 1974, ibis este Lider European și al 4-lea lanț de hoteluri economy din lume, cu peste 113.000 de camere și 933 de hoteluri în 53 de țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302