IHG extinde brandul hotelier Indigo în Europa

IHG extinde brandul hotelier Indigo în Europa
person Horeca
access_time_filled

Compania hotelieră InterContinental Hotels Group a anunțat că va extinde brandul hotelier Indigo în Europa și va intra pe noi piețe europene. „De la introducerea brandului Indigo în Europa, în 2009, am deschis 9 hoteluri aici. Anul acesta am semnat pentru primul hotel Indigo din Barcelona, primul Indigo din Israel, al doilea din Birmingham, al treilea din Scoția și al 4-lea hotel Indigo din Germania”, au declarat oficialii companiei.

ihghotel

Reprezentanții IHG au declarat că brandul Indigo s-a dovedit a fi popular în rândul dezvoltatorilor datorită abordării flexibile față de design, care îl face ideal pentru conversiile unor proprietăți deja existente, care sunt mai ușor de finanțat decât proiectele care țintesc construirea unor proprietăți noi, dar și datorită faptului că pot deveni operaționale într-un timp mai scurt. Potrivit reprezentanților companiei hoteliere, oaspeții sunt atrași de brandul Indigo deoarece combină individualitatea unui boutique hotel cu siguranța și încrederea pe care ți-o conferă o companie hotelieră mare.

În prezent există 9 hoteluri Indigo în Europa (7 în Marea Britanie și 2 în Germania) și 11 hoteluri în pipeline. La nivel global există 46 de hoteluri Indigo și 52 în pipeline, hoteluri care se vor deschide în următorii 3-5 ani.

indigoberlin

IHG are în portofoliu 9 branduri hoteliere: InterContinental Hotels& Resorts, Hotel Indigo, Crowne Plaza Hotels&Resorts, Holiday Inn Hotels and Resorts, Holiday Inn Express, Staybridge Suites, Candlewood Suites, precum și 2 branduri hoteliere noi: EVEN Hotels și Hualuxe Hotels&Resorts.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302