S-a deschis al doilea hotel DoubleTree by Hilton din România

S-a deschis al doilea hotel DoubleTree by Hilton din România
person Horeca
access_time_filled

DoubleTree by Hilton anunță deschiderea celui de-al doilea hotel pe care îl deține în România, situat în Oradea. Hotelul de 147 de camere se deschide ca urmare a unei investiții considerabile a partenerului proprietar SIF Banat Crișana și a SC Calipso SA.

Extinderea prezenței noastre în Europa de Est este una dintre prioritățile Hilton Worldwide. Sunt încântat că am adăugat un al doilea hotel la portofoliul nostru DoubleTree by Hilton din România. Atât oamenii de afaceri, cât și turiștii care ajung în Oradea vor putea să se bucure de oferta DoubleTree by Hilton, având parte în același timp de standardele Hilton Worldwide. Așadar, le urez bun venit tuturor oaspeților în noul nostru DoubleTree by Hilton Oradea,” a declarat Simon Vincent, President EMEA, Hilton Worldwide.

doubletreeoradea

Cu o capacitate de 147 de camere, patru săli de conferință, o sală de recepții, un restaurant cu specific mediteranean și cele mai moderne tehnologii, DoubleTree by Hilton Oradea le oferă oaspeților săi servicii la cele mai înalte standarde, într-un mediu elegant și confortabil, potrivit reprezentanților hotelului.

Hotelul găzduiește și primul centru eforea:spa inaugurat în interiorul unui DoubleTree by Hilton din Europa. Clienții au la dispoziție șapte săli unde pot beneficia de trei tipuri de tratamente ” bazate pe tehnologii avansate, holistice sau complet personalizate în funcție de cerințele fiecărui client. De asemenea, hotelul este dotat cu un centru de fitness Precor, o piscină și o cafenea unde oaspeții se pot bucura de o gustare ușoară, de cafeaua de dimineață sau de un pahar de vin într-o atmosferă relaxată și primitoare.

eforeaspaoradea

„Am decis să ne extindem prezența în întreaga Europă pentru a face față cerințelor călătorilor care își doresc să trăiască experiența DoubleTree by Hilton în următoarea lor vacanță sau călătorie de afaceri,” a declarat și Rob Palleschi, Global Head, DoubleTree by Hilton. „Am avut plăcerea să vizitez Oradea în primele etape ale construirii hotelului și sunt încântat că echipa noastră a început deja să îi întâmpine pe oaspeții DoubleTree by Hilton.”

DoubleTree by Hilton Oradea se află pe Aleea Strandului, nr 9. Pentru mai multe informații despre hotel vizitați site-ul www.oradea.doubletree.com sau sunati la numărul de telefon 0040 (0)259 259 259.

Având peste 300 de hoteluri în întreaga lume și o rețea de peste 30 de hoteluri în Europa, DoubleTree by Hilton a inaugurat recent mai multe hoteluri, printre care: DoubleTree by Hilton London Victoria și DoubleTree by Hilton London Heathrow Airport, ambele în Marea Britanie. DoubleTree by Hilton Zagreb se va alătura portofoliului din Europa de Est al companiei, în lunile următoare.

hoteloradea

Despre Hilton Worldwide

Hilton Worldwide este una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, care cuprinde sectorul serviciilor de cazare, începând cu hotelurile și statiunile de lux și terminând cu apartamente pentru sejur prelungit și hoteluri cu prețuri medii. Compania este dedicată continuării tradiției sale de a oferi experiențe de neuitat oaspeților săi, prin intermediul brandurilor sale globale. Acestea cuprind peste 3.900 de hoteluri și 640.000 de camere în 91 de țări, incluzând Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton și Hilton Grand Vacations

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302