InterContinental are un nou General Manager

InterContinental are un nou General Manager
person Horeca
access_time_filled

stefanfrankHotelul InterContinental din București are un nou General Manager, în persoana lui Stefan Frank, care îl înlocuiește pe Marten Schoenrock după aproape 4 ani în care a ocupat această poziție, anunță reprezentanții hotelului. Stefan Frank are o vastă experiență în industria ospitalității și 21 de ani de experiență în lanțul InterContinental Hotels Group.

Stefan Frank vine de la Londra, unde a reprezentat InterContinental Hotels Group în timpul Jocurilor Olimpice și paralimpice, făcând parte din echipa de conducere a Satului Olimpic. Înainte de a ocupa această poziție, Stefan Frank a lucrat ca Resident Manager (Director General Adjunct) la InterContinental Frankfurt, conducând hotelul din punct de vedere operațional. InterContinental Frankfurt este un hotel cu 770 de camere și un centru de conferințe de capacitate mare.

Noul GM al hotelului de cinci stele InterContinental din București are o experiență considerabilă în conducerea și operarea hotelieră, ocupând diferite poziții de conducere începând cu anii 2000, în diferite hoteluri InterContinental din Europa, se arată în comunicatul de presă.

InterContinental este primul hotel de 5 stele construit în România și a împlinit anul trecut 40 de ani de la inaugurarea sa (din luna mai 1971). Istoria primului hotel de 5 stele din România a început în anii ’60, când a sosit la București un reprezentant al companiei Cyrus Eaton Group. Cyrus Eaton a avut ideea construirii unui hotel InterContinental la București nevoit de împrejurări să înnopteze în holul unui hotel pentru că locurile de cazare erau limitate. Hotelul a fost construit după un proiect al arhitecților români D. Hariton, Gheorghe Nădrag, I. Moscu și Romeo Belea.

La proiect au lucrat constructori, ingineri și muncitori români, cu avizul reprezentanților lanțului hotelier InterContinental, clădirea fiind finalizată după trei ani, într-un timp record pentru acele vremuri. InterContinental București a fost la vremea deschiderii, dar și peste 25 de ani după aceea, cea mai înaltă clădire din România. Pentru aproape 30 de ani, Hotelul InterContinental a fost singurul hotel de cinci stele din România, care opera la standarde internaționale. În prezent, hotelul InterContinental operează 257 de camere.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302