Patronatele demarează programul “O săptămână la munte”

Patronatele demarează programul “O săptămână la munte”
person Horeca
access_time_filled

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) au demarat pe 22 octombrie o nouă ediție a programului „O săptămână la munte”, prin care își propun o utilizare mai eficientă a capacităților hoteliere din România și facilitarea accesului la odihnă a unui număr sporit de persoane.

În condițiile în care tot mai mulți români sunt afectați de criza economică, Federația Patronatelor din Turismul Românesc și Patronatul ANAT consideră că turiștii români trebuie să fie încurajați să-și petreacă vacanțele în România în condiții cât mai avantajoase„, se arată într-un comunicat de presă.

hotelmunte

Programul O săptămână la munte se desfășoară în perioada 22 octombrie – 14 decembrie 2012, iar tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopți, fără servicii de masă sunt următoarele: 158 lei/ sejur la hotelurile de 2 stele, 258 lei la hotelurile de 3 stele și 358 lei/sejur la hotelurile și vilele clasificate la 4 stele. Potrivit patronatelor din turism tarifele practicate prin acest program sunt cu 60-70% mai mici decât cele din perioada verii.

Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, durata sejurului trebuie să fie de 5 nopți, începând duminica și terminând vinerea, în perioada octombrie ” decembrie 2012 (cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi și cu alte date de intrare în intervalul stabilit); nu se valorifică camere în regim de single și nu se valorifică partaje.

hotelsilvaLocurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turiști, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor și în funcție de numărul de locuri puse la dispoziție. Până acum, prin acest program au fost puse la dispoziție aproape 500 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele 9 serii circa 4500 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiții avantajoase.

Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja în vânzare în agențiile de turism. Pentru a veni în sprijinul turiștilor, am creat pagini speciale pe site-urile www.fptr.org și www.anat.ro unde sunt afișate hotelurile și agențiile care derulează acest program.

Programul „O săptămână la munte” este destinat creșterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turiștii români.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302