InterContinental Bucureşti, desemnat cel mai bun hotel din România

InterContinental Bucureşti, desemnat cel mai bun hotel din România
person Horeca
access_time_filled

Hotelul de 5 stele InterContinental din București a fost desemnat cel mai bun hotel din România (Romania’s Leading Hotel) la World Travel Awards 2011- secțiunea Europa, care s-a desfășurat pe 2 septembrie în Turcia. Este pentru al doilea an când hotelul InterContinental câștigă acest premiu la prestigiosul eveniment.
save„Este o recompensă meritată de întreaga echipă a hotelului, pentru dedicare și profesionalism. Sunt foarte bucuros că eforturile noastre de a oferi oaspeților calitate și cele mai bune servicii au fost încă o dată apreciate prin acest prestigios premiu”, a declarat Marten Schoenrock, directorul general al InterContinental București.
Hotelul InterContinental București are 22 de etaje cu 257 de camere și apartamente, un centru de sănătate la etajul 22, peste 1500 de metri pătrați spații de conferințe, două restaurante și un bar. În acest an, hotelul împlinește 40 de ani de existență pe piața românescă, fiind primul hotel de 5 stele din România.
Tot în cadrul World Travel Awards 2011 secțiunea Europa, InterContinental Hotels&Resorts a fost ales cel mai bun brand hotelier din Europa. Brandul hotelier InterContinental Hotels&Resorts este marca premium a lanțului hotelier InterContinental Hotels Group, cu 171 de hoteluri în intreaga lume, din care 65 de hoteluri în regiunea Europe Middle East Africa. În Romania, lanțul hotelier InterContinental Hotels Group este prezent cu mărcile InterContinental și Crowne Plaza, ambele hoteluri situate în București.
Potrivit unui comunicat de presă emis de hotelul InterContinental din București și alte hoteluri InterContinental din Europa au fost premiate în cadrul renumitei ceremonii, supranumită și „Oscarurile industriei turistice”: InterContinental Viena, InterContinental Aphrodite Hills Resort Cyprus, InterContinental Praga, InterContinental Paris Le Grand, InterContinental Park Lane, InterContinental Resort Berchtesgaden, Athenaeum InterContinental Atena, InterContinental David Tel Aviv, InterContinental Varsovia.
WTACele mai performante companii din industria turismului european au fost premiate la Gala World Travel Awards 2011 pe regiunea Europa, care s-a defășurat pe 2 septembrie în Turcia. Mai mult de 500 de companii – hoteluri, companii aeriene, organizații de turism etc – au participat la cele peste 125 de categorii ale celebrei competiții. Din păcate, la nivel european, România nu a reușit să obțină niciun premiu. 
Ceremonia din Europa de pe 2 septembrie marchează a doua etapă regională a World Travel Awards 2011, după cea din Dubai de pe 2 mai când a avut loc Ceremonia WTA pentru regiunea Orientul Mijlociu.
Până la sfârșitul anului 2011, când va avea loc Marea Finală World Travel Awards (29 noiembrie, Qatar), se vor organiza etapele Regionale după cum urmează: Africa&Indian Ocean Gala Ceremony, care va avea loc în data de 16 septembrie 2011 la Sharm el Sheikh, Carribean&Americas Gala Ceremony care se va desfășura pe 20 septembrie la Montego Bay și Asia&Australasia Gala Ceremony, din 28 septembrie de la Bangkok.
Pentru a vedea toți câștigătorii din Europa la World Travel Awards 2011 intrați aici.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302