Investiții de peste 2 milioane de euro la hotelul Ambasador din Capitală

Investiții de peste 2 milioane de euro la hotelul Ambasador din Capitală
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Ambasador situat pe bulevardul Magheru din Capitală va inaugura în luna martie aripa Nord a hotelului, în urma unor investiții de peste 2 milioane de euro care au fost efectuate pe parcursul anului 2012 în modernizarea unitatii, ne-a declarat Iustina Dragne, Marketing Manager la hotelul Ambasador.

În anul 2012 am început o investiție pe una dintre aripile hotelului, și anume aripa dinspre cinematograful Patria, unde am investit peste 2 milioane de euro. În urma investiției realizate pe parcursul anului trecut în modernizarea și remodelarea structurii aripei nord, aceasta va dispune din primăvara anului 2013 de 99 de camere elegant mobilate, decorate în culori calde cu o clasificare de 3*, dar cu facilități de 4* și o sală multifuncționala Panoramic situată la etajul XII, cu o capacitate de 60 de locuri„, ne-a declarat Iustina Dragne. Totodată, la etajul 11 al hotelului se află o sală de ședințe cu o capacitate de circa 20 de persoane.

hotelambasador

Iustina Dragne ne-a declarat că datorită cererii în creștere pentru apartamente, mai multe camere din aripa nouă au fost transformate în apartamente. Astfel, dacă înainte de modernizare hotelul avea în total 209 camere (atât pe aripa nord cât și aripa sud), acum hotelul va oferi 198 de camere (99 în aripa nord și 99 în aripa sud).  Și restaurantul situat la etajul 1 al hotelului se află în prezent în modernizare și se va extinde la 70 de locuri.

Fiind un hotel cu tradiție în peisajul Bucureștiului, toată lumea se aștepta la o investiție de la noi. O să promovăm investitiile pe care le-am realizat, astfel încât toată lumea să afle de acestea. În luna martie o să facem o inaugurare pe aripa nouă și vom chema agențiile de turism și mass-media„, ne-a mai declarat Iustina Dragne.

camerahotelambasador

Aceasta a subliniat ca pe aripa sud a hotelului nu s-au putut face modernizări deoarece aceasta este revendicată de moștenitorii arhitectului Arghir Culina.

Mai multe despre hotelul Ambasador puteți citi în numărul următor al revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302