Marriott deschide al doilea hotel din România, în Bucureşti

Marriott deschide al doilea hotel din România, în Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Marriott International și compania Gică Popescu Hotels au semnat vineri, 27 aprilie un parteneriat în vederea deschiderii primului hotel Courtyard Marriott din România, la București. În urma parteneriatului, Gică Popescu Hotels a primit acordul oficial de construcție, dezvoltare și operare a primului Courtyard Marriott din România. Construcția hotelului va începe în iulie 2012 și va fi finalizată în 18 luni.

acordMarriott

Compania Gică Popescu Hotels va investi 20 de milioane de euro în viitorul hotel, acesta fiind primul hotel al companiei dezvoltat în parteneriat cu un grup hotelier internațional. Hotelul se va numi Courtyard Marriott Bucharest Hotel, va fi clasificat la 4 stele, și va fi localizat în centrul orașului, în apropiere ce principalele zone de afaceri ale orașului. Hotelul va avea o capacitate de 146 camere, 4 săli de conferințe, restaurant, bar, SPA, precum și zone comerciale. Designul hotelului va fi în conformitate cu concept design-ul inovator al brandului Courtyard.

courtyard3

„Deschiderea unui nou hotel marca Marriott în România reprezintă pentru noi o materializare a dorinței noastre de a le oferi clienților o ofertă cât mai bogată de servicii de înaltă clasă, la standardele grupului Marriott. Deja am avut un succes cu JW Marriott din București și sunt sigur că putem repeta acest succes cu noul Courtyard Marriott. Suntem încântați de inițiativa partenerului nostru Gică Popescu de a dezvolta acest proiect  și așteptăm cu nerăbdare inaugurarea oficială”, a declarat John Litzenberger, vicepreședintele Marriott International Lodging Development Europe, în cadrul ceremoniei de semnare a acestui parteneriat, care a avut loc la hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
La ceremonia oficială a participat și Gheorghe Popescu, președintele companiei Gică Popescu Hotels, și reprezentanții companiei Trend Hospitality ” consultanții companiei Gică Popescu Hotels pentru acest proiect. 
În ceea ce privește brandul Courtyard Marriott, primul hotel sub acest brand a fost deschis în 1983, iar în prezent există peste 900 de hoteluri în întreaga lume, sub acest brand.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302