Meda Vasiliu a fost numită Director de Vânzări și Marketing la hotelul de lux Ritz Carlton din Budapesta

Meda Vasiliu a fost numită Director de Vânzări și Marketing la hotelul de lux Ritz Carlton din Budapesta
person Horeca
access_time_filled

medavasiliuritzcarltonMeda Vasiliu, care a ocupat timp de 11 ani funcția de Director de Vânzări și Marketing al hotelului Marriott din București, a preluat începând cu luna mai 2018 aceeași funcție, în cadrul hotelului Ritz Carlton din Budapesta, conform unui comunicat de presă al hotelului, citat de Budapest Business Journal. Informația este confirmată și pe pagina de LinkedIn a Medei Vasiliu.

“Meda Vasiliu va conduce toate activitățile legate de vânzări și marketing și va fi responsabilă pentru promovarea hotelului de lux din Budapesta, atât în rândul oaspeților locali cât și a călătorilor internaționali.

Profesionistul în vânzări și marketing din România aduce cu sine două decenii de experiență în sectorul ospitalității. Și-a început cariera în cadrul agențiilor de turism, iar apoi a deținut poziția de Director de Vânzări și Marketing la prestigiosul hotel JW Marriott din București.

Pe lângă pasiunea sa pentru vânzări și marketing, Vasiliu este un mentor entuziast și un trainer certificat la Marriott International. Ea a jucat un rol esențial în susținerea inițiativelor de caritate și a copiilor cu nevoi speciale, prin intermediul unor organizații precum Rotary Club, United Way și SOS Satele Copiilor”, se arată în comunicatul citat de Budapest Business Journal.

Ritz Carlton este un brand hotelier de lux din portofoliul Marriott International.

Sursă foto: www.bbj.hu

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302