Niro Investment Group a semnat cu Libra Internet Bank un contract de finanțare de 24 millioane euro pentru construcția celui mai înalt hotel din București

Niro Investment Group a semnat cu Libra Internet Bank un contract de finanțare de 24 millioane euro pentru construcția celui mai înalt hotel din București
person Horeca
access_time_filled

SwissotelNiro Investment Group a semnat cu Libra Internet Bank un acord de finanțare în valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului hotelier din Bulevardul Expoziției, care va fi operat de grupul Accor, sub brandul Swissôtel.

Construcția clădirii a demarat în octombrie 2018, în acest moment fiind finalizate lucrările la structura subterană. Hotelul urmează să fie dechis în 2022, iar investiția totală este estimată la 52 de milioane de euro. Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piața din România.

„Swissôtel este un proiect ambițios, conceput ca un reper de calitate pe piața hotelieră din București, care se află încă mult în urma altor capitale europene și are mare nevoie de astfel de investiții. Susținerea acordată de Libra Internet Bank este o confirmare a potențialului de creștere pe care l-am observat pe segmentul hotelurilor de lux, acolo unde Niro Investment Group dorește să aibă o contribuție specială, prin calitatea serviciilor și a brandurilor aduse pe piață”, a declarat Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group.

Swissôtel va avea 225 de camere, restaurante, piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri și organizării de evenimente corporate. Clădirea va avea 85 de metri înălțime, cu 27 de nivele, dintre care 3 subterane, și o suprafață totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătrați.

Situat pe Bulevardul Expoziției, imobilul se află la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional “Henri Coandă” și în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expozițional și de evenimente din România.

„Suntem o bancă de acțiune, cu parteneri de acțiune, iar atunci când credem în potențialul unui proiect, facem tot ceea ce depinde de noi pentru ca acel proiect să își atingă obiectivele. Același lucru ni-l propunem și de această dată, cu atât mai mult cu cât acest gen de proiect se potrivește și strategiei noastre de specializare pe nișe”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Despre Niro Investment Group

Niro Investment Group are o experiență extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general și manager de active. Printre proiectele dezvoltate și gestionate de Niro Investment Group, cu o suprafață construită de peste 500.000 de metri pătrați, se numară cel mai mare hub comercial din Europa de Est – Dragonul Roșu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, restaurante și hoteluri celebre asa cum este clădirea istorică Grand Hotel du Boulevard.

în 2018, compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând două proiecte de anvergură: redeschiderea Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia (deschidere amânată pentru anul 2021) și amenajarea unui nou hotel premium în București, situat pe Bulevardul Expoziției, care va fi deschis până în 2022, sub brandul Swissôtel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302