Niro Investment Group își consolidează poziția pe piața hotelieră din România

Niro Investment Group își consolidează poziția pe piața hotelieră din România
person Horeca
access_time_filled

Niro Investement Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România cu experiență în domeniul investițiilor imobiliare, în dezvoltarea și administrarea activelor, și-a anunțat planurile oficiale de extindere în industria hotelieră și a turismului.

Pe 10 mai 2018, cu ocazia ceremoniei oficiale de lansare a parteneriatului pentru amenajarea Grand Hotel du Boulevard, hotel ce urmează a fi redeschis la finalul anului 2019 sub brandul hotelier de lux Corinthia, a fost anunțată o investiție semnificativă în dezvoltarea proiectelor hoteliere, estimată la aproximativ 60 de milioane de euro, pentru următorii 4 ani.

Evenimentul a avut loc în impresionantul salon renovat al clădirii istorice din cadrul Grand Hotel du Boulevard, în prezența reprezentanților din administrația locală și din mediul privat, a oficialilor lanțului hotelier Corinthia și consultanților Beaufort Global, a reprezentanților Swiss Alpine Hospitality Education Group și a asociației hotelire HAMA, precum și a altor distinși oaspeți locali și internaționali.

ceremoniecorinthia

Este o perioadă extraordinară în ceea ce privește dezvoltarea Niro Investment Group și suntem onorați să fim partenerii unor nume de marcă din sectorul hotelier de lux internațional precum Corinthia, sprijinind astfel creșterea pieței hoteliere și turistice locale”, a afirmat dl. Nicolae Dumitru, președinte al Niro Investment Group.

Redeschiderea Grand Hotel du Boulevard reprezintă un proiect imobiliar major al companiei noastre dezvoltat în sectorul ospitalității, în condițiile în care intenționăm să dezvoltăm în timp un portofoliu valoros de hoteluri și restaurante în România. Sunt convins că având expertiza necesară, implicarea echipei noastre de profesioniști, dar și sprijinul partenerilor noștri, ne vom putea baza pe succesele anterioare ale companiei pentru a ne extinde în continuare prezența grupului în noi domenii de activitate„, a adăugat acesta.

în martie 2018, lanțul hotelier Corinthia Hotels și Niro Investment Group au anunțat semnarea unui parteneriat pe termen lung pentru deschiderea unei noi clădiri de lux în București: hotelul Grand Hotel du Boulevard, o clădire istorică emblematică care își va redeschide porțile pe 1 decembrie 2019. 

Parteneriat cu SAHEG, sprijinit de către HAMA, pentru lansarea unui centru de excelență în managementul hotelier

Pentru a susține piața în creștere din sectorul ospitalității și al turismului, Niro Investment Group a semnat cu Institutul elvețian de educație în sectorul ospitalității Swiss Alpine (SAHEG) un acord strategic pe termen lung în urma căruia se va înființa un centru de excelență în managementul hotelier și artă culinară în România. Această inițiativă este sprijinită de asociația Hospitality Asset Managers (HAMA) din Orientul Mijlociu și Africa. Centrul va stabili standardele de excelență în ceea ce privește formarea în domeniul managementului ospitalității și a serviciilor asociate din România și din regiune. Obiectivul institutului este acela de a aduce nivelul competențelor din sectorul hotelier la standardul cerut de turiștii locali sau internaționali care călătoresc de plăcere sau în scop de afaceri.

Un nou proiect hotelier dezvoltat de către Grupul Niro care se adresează călătorilor de business și de leisure

Niro Investment Group va continua să își crească investițiile în industria ospitalității prin amenajarea unui nou hotel premium în București, situat pe bulevardul Expoziției. Se estimează că noul hotel se va deschide până în 2021 și va avea o suprafață totală construită de aproximativ 30.000 m2, fiind destinat oamenilor de afaceri și turiștilor de plăcere.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302