Peste 200 de proprietari și manageri de hoteluri și de restaurante, la FORO 2018

person Horeca
access_time_filled

Peste 200 de proprietari, manageri și chefi de ai principalelor restaurante din România, proprietari și manageri ai hotelurilor reprezentative de 4 și 5 stele, chefi, arhitecți și designeri cu proiecte de hoteluri și de restaurante din 40 de orașe s-au înscris la FORO 2018 – Romanian International Tourism Forum, eveniment care va avea loc pe 8 iunie, la Athenee Palace Hilton din București.

Agenda evenimentului este structurată în 4 sesiuni plenare: Sesiunea 1: Rolul reputației în industria ospitalității și rolul acestei industrii pentru reputația unei țări;  Sesiunea 2: Hoteluri: managementul reputației, calitatea serviciilor, calitatea spațiilor; Sesiunea 3: Restaurante: managementul reputației, calitatea serviciilor, calitatea spațiilor; Sesiunea 4: Spațiu și reputație. Arhitectură și design.

boro

Câteva titluri din program: „Lanțul reputației”, „Restaurantele ca platforme sociale”, „Realizarea unui hotel de brand într-o clădire istorică”, „Despre etichetă sau ce putem învăța de la majordomi”.

Noi speakeri care s-au alăturat forumului din iunie:

•    Raluca Hrițcu, co-CEO Gault & Millau România – “primul ghid gastronomic internațional ce își propune explorarea artei culinare locale și evaluarea calității, creativității și autenticității ei”, prima ediție românească a ghidului fiind lansată recent la București;
•    Konstantinos Paschalidis, Managing Partner, HotelBrain, Grecia – „HotelBrain este liderul regional în domeniul firmelor de management hotelier, cu o experiență dovedită de aproape două decenii. HotelBrain a fost premiat timp de trei ani consecutiv ca fiind cea mai importantă firmă europeană de gestionare a hotelurilor, cel mai recent premiu fiind Greece’s Leading Hotel Management Company 2017, din cadrul World Travel Awards”;
•    Eliza Yokina și Ivona Amariței, Senior Partners CUMULUS Architecture, care au în derulare în acest an 4 proiecte de hoteluri aparținând brandurilor Marriott și Hilton. Toate cele 4 proiecte sunt dezvoltate pe platforma BIM.

Lista preliminară a speakerilor, din 11 țări: Germania, Danemarca, Belgia, Marea Britanie, România, Ucraina, Israel, Spania, Grecia, Turcia și Slovenia, este disponibilă pe http://foro.com.ro/speakeri-ro/

FORO face parte din seria proiectelor de comunicare și a evenimentelor internaționale create de BORO PR & COMMUNICATION, alături de SCHOOL + HOSPITAL, Building Education Bucharest International Forum, Romanian Hospital Convention ROHO și Romanian Agriculture Leadership Forum RALF. Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.co/borocommunication.

înscrieri la adresa de email: foro@borocommunication.ro

Parteneri: Alexandrion Group, CEZ, Siniat, Alumil, Calirom, Gewiss

Susținători și Expozanți: Alcor Holding, TopK, Vimar, Saint-Gobain Rigips, Ardesign, , Lucedomotica, Equitone, BoConcept, Chairry, Camonero

Parteneri Media: Agerpres, Revista Horeca și Trends HRB

Sursa foto: Campus-Restaurant, Munich © Ippolito Fleitz Group, proiect prezentat în cadrul FORO 2018. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302