Orbis & AccorHotels deschid primul hotel în Timișoara

Orbis & AccorHotels deschid primul hotel în Timișoara
person Horeca
access_time_filled

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est, deschide primul său hotel în Timișoara anul viitor, în urma semnării unui acord de franciză pentru un hotel Mercure cu partenerul sau local și investitorul, S.C. PANERACONS I&I S.R.L.

în conformitate cu strategia Orbis, consolidăm și mai mult poziția noastră de lider în România prin extinderea dinamică a rețelei noastre de hoteluri sub brandurile AccorHotels, nu numai în capitală, ci și în principalele orașe regionale precum Timișoara. Odată cu deschiderea Mercure Timișoara, în parteneriat cu S.C. PANERACONS I&I S.R.L., extindem în continuare portofoliul de hoteluri pe care îl oferim clienților noștri în toată țara, care numără în prezent 11 hoteluri existente, de la segmentele upscale la cele economice, și are deja 6 hoteluri în curs de dezvoltare.”, a comentat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis.

mercuretimisoara

Hotelul nou construit, care va oferi 60 de camere confortabile, este situat în vecinătatea centrului orașului Timișoara, al doilea oraș ca mărime din România și Capitala Europeană a Culturii în anul 2021. Clădirea va fi responsabilă față de mediul înconjurător, respectând cerințele de performanță ale standardului de certificare BREEAM, nivelul Outstanding.

Suntem mândri și încrezători că, în cele din urmă, proiectul visat de compania noastră a devenit realitate, într-o perioadă de mare oportunitate pentru industria ospitalității din Timișoara. Suntem siguri că un hotel cu o înaltă calitate și cu un brand de renume, cum este Mercure, va susține proiectul turistic al orașului nostru, Capitala Europeană a Culturii 2021, și va contribui la creșterea turismului în general. De asemenea, o altă provocare pentru noi a fost mobilizarea tuturor resurselor necesare, astfel încât să facem acest hotel prima clădire din România care va obține certificarea Outstanding din partea BREEAM, cea mai înaltă clasificare în controlul clădirilor ecologice. Astfel, vom deschide primul hotel cu cele mai bune condiții pentru un trăi sănătos în interior și cel mai înalt nivel al dotărilor tehnologice, toate acestea pentru a oferi cele mai bune servicii în domeniul ospitalității pentru orașul nostru„, a declarat Ionuț Iakab, CEO al Panera.

hotelmercuretimisoara

Hotelul Mercure din Timișoara este un proiect remarcabil și o altă dovadă a angajamentului nostru pe termen lung de a sprijini economia locală. Timișoara are un potențial turistic ridicat, atât pentru petrecerea timpului liber, cât și pentru afaceri, iar investițiile în hoteluri de înaltă calitate, precum Mercure, vor contribui la creșterea veniturilor din turism. Garanti Bank finanțează în mod activ astfel de investiții care contribuie la dezvoltarea economiei României„, a declarat Bilge Demirer – Director Executiv, SME & Commercial Banking, Garanti Bank, partnerul financiar al AccorHotel.

Hotelul, a cărui deschidere este planificată pentru al doilea trimestru al anului 2019, se va alătura rețelei Mercure, brandul de tip midscale al AccorHotels, cunoscut și recunoscut la nivel internațional, ce oferă hoteluri diferite, inspirate local, numărând peste 770 de proprietăți în 61 de țări.

Mercure este singurul brand hotelier de tip midscale, ce combină forța unei rețele internaționale cu un angajament puternic în ceea ce privește calitatea și oferă oaspeților o experiență primitoare, specifică hotelurilor înrădăcinate în comunitatea locală.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302