Orbis Hotel Group apasă pedala extinderii în România

Orbis Hotel Group apasă pedala extinderii în România
person Horeca
access_time_filled

proiecteorbisOrbis Hotel Group, cel mai mare operator hotelier din Europa de Est și partener strategic al AccorHotels, își dezvoltă în continuare rețeaua hotelieră din România, atât prin parteneriate cu investitori locali puternici, bazate pe contracte de management și franciză, cât și prin investiții proprii în locații strategice. în ultimele luni, grupul a anunțat mai multe proiecte hoteliere pentru piața din România.

  • ibis Styles Bucharest Airport

Orbis a semnat un acord de management pentru un hotel ibis Styles la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București cu partenerul și investitorul său, Liwa Properties SRL, o filială a ABS Holdings.

Hotelul nou construit va avea 85 de camere, bar, restaurant și parcare proprie. Situat în Otopeni, pe Calea Bucureștilor, hotelul va fi cel mai apropiat de aeroport și este programat să fie deschis în T1 2019.

  • Mercure Sibiu Airport

Grupul Orbis a semnat un acord de franciză pentru un hotel Mercure în Sibiu cu partenerul său local și investitorul Pritax Invest.

Astfel, în urma renovării, hotelul Ana Airport se va alătura rețelei internaționale Mercure în T1 2019, oferind 85 de camere, un bar, un restaurant, facilități wellness precum și săli de banchete pentru evenimente și parcare proprie.

Hotelul este cea mai apropiată unitate de cazare de Aeroportul Internațional Sibiu și este situat la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul orașului Sibiu.

  • ibis Timișoara

Orbis și partenerul și investitorul său local, Hotel Development S.A. au semnat un contract de management pentru o perioadă inițială de 15 ani, pentru primul hotel ibis din Timișoara.

Hotelul nou construit, situat în vecinătatea centrului orașului, va oferi 200 de camere și apartamente, un restaurant, un bar, lounge, săli de conferință și parcare proprie. Hotelul este programat să se deschidă în T4 2020.

  •  Orbis a achiziționat Mercure Bucharest Unirii

Grupul Orbis a semnat recent un contract de achiziție pentru terenul, clădirea și operațiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru 11,35 milioane EUR. Decizia de a achiziționa acest hotel este în conformitate cu strategia de afaceri a grupului Orbis, constând în alocarea de capital pe piețele cele mai promițătoare, care vor livra în viitor rezultate durabile.

Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la câțiva pași de Centrul Vechi și de reperele sale istorice, dar și în zona de afaceri a capitalei vibrante a României. Așa cum am afirmat anterior, România este o piață atractivă cu potențial semnificativ și această investiție oferă valoare pe termen lung și randament investițional atractiv”, a explicat Gilles Clavie, președintele Consiliului de Administrație și CEO al Orbis S.A.

Orbis gestionează acest hotel de la sfârșitul anului 2017 și va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare. Hotelul oferă aproape 100 de camere, un bar și un restaurant și poate gazdui diverse evenimente și conferințe.

în acest an, grupul hotelier a deschis oficial primul hotel ibis Styles din România, la Arad, împreună cu partenerul și investitorul local, FAB Industry, precum și primul hotel ibis Styles din București, ibis Styles Bucharest Erbas, împreună cu partenerul local și investitorul Construcții Erbașu S.A.

Articol scris de Diana Sbârcea, pentru ediția 89 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302