Primul hotel Courtyard by Marriott din România și-a deschis oficial porțile

Primul hotel Courtyard by Marriott din România și-a deschis oficial porțile
person Horeca
access_time_filled

Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel Courtyard by Marriott din România, în zona financiară a Bucureștiului, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu 2A. Construcția hotelului a durat 3 ani, inclusiv partea de proiectare, iar investiția s-a ridicat la aproape 22,5 milioane de euro.

Cu acest nou hotel, Apex Alliance Hotel Management își consolidează poziția pe piața din România, Courtyard fiind primul dintre cele trei unități ce se deschid sub brandul Marriott în următorul an”, precizează reprezentanții companiei într-un comunicat.

Courtyard Room 2

Courtyard Bucharest Floreasca pune la dispoziția oaspeților 259 de camere, dispuse pe 13 etaje, ce îmbină confortul și funcționalitatea într-o ambianță modernă. Camerele sunt dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare și scaune ergonomice, ceea ce le transformă într-un spațiu de lucru ideal. Hotelul dispune de asemenea de 7 săli de conferință, ce pot găzdui în total 538 de persoane.

Odată cu hotelul, Courtyard Bucharest Floreasca deschide de asemenea restaurantul Solt Dining, din categoria premium casual, cu un meniu bazat pe ingrediente locale premium și inspirat de conceptul noii bucătării nordice. Meniul oferă astfel o abordare contemporană a ingredientelor locale promițând un răsfăț al simțurilor. Cu o capacitate de 84 de persoane, restaurantul oferă servicii complete – mic dejun, prânz și cină – într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor clientului modern, care călătorește mult, atât în interes de afaceri, cât și personal.

Courtyard Restaurant Solt 1

Clienții noștri sunt oameni de afaceri, antreprenori și nu numai. Oaspeții noștri pun preț pe creativitate, văd călătoriile în locuri noi ca oportunități să dezvolte idei noi. Pasionați de ceea ce fac, determinați și orientați către succes, aceștia văd în orice călătorie oportunitatea de a accelera dezvoltarea personală și profesională, iar noi ne dorim să le asigurăm cadrul perfect pentru acest lucru”, a declarat Adrian Adam, Manager General al Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca.

Durata medie a șederii în noul hotel este estimată la 2 nopți, iar în următoarele luni se estimează ca rata de ocupare să ajungă la 60%. Prețurile pornesc de la 70 de euro/cameră și vor fi aliniate cu piața în lunile ce urmează.

Piața hotelieră din România este într-o continuă dinamică și vedem o creștere atât în ceea ce privește oferta, cât și în numărul de turiști. Cererea este mare, iar Courtyard Bucharest Floreasca oferă o experiență completă pentru clientul de business de azi, astfel încât acesta să-și poată urma pasiunile personale și profesionale”, a completat Adrian Adam.

Courtyard Lobby

Despre Courtyard by Marriott

Courtyard este cel mai extins brand din categoria Classic Select a portofoliului Marriott. Primul Courtyard a fost deschis în 1983 în Atlanta (SUA). De la lansare, Courtyard a fost poziționat ca fiind primul hotel construit pentru cei care călătoresc în interes de afaceri. în prezent, sunt peste 1.000 de hoteluri Courtyard în mai mult de 50 de țări din întreaga lume.

Despre Apex Alliance Hotel Management

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se axează pe crearea și dezvoltarea de parteneriate de lungă durată cu investitori instituționali, deținători de proprietăți sau fonduri de investiții private, oferind, prin intermediul unei echipe de hotelieri pasionați și dedicați, servicii de management hotelurilor din portofoliu sau celor pe care urmează să le dețină.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302