Sheraton Bucharest Hotel lansează proiectul caritabil #ChasingSunsets 2020

Sheraton Bucharest Hotel lansează proiectul caritabil #ChasingSunsets 2020
person Horeca
access_time_filled

Inspirată de apusurile minunate la care este martoră zi de zi și pornind de la deviza lor de a susține comunitatea prin acțiuni cu sens, echipa Sheraton Bucharest Hotel lansează proiectul caritabil #ChasingSunsets 2020, pentru sprijinirea organizației SOS Satele Copiilor România, donând cele mai frumoase ipostaze ale soarelui pentru cei mici aflați în grija asociației.

Inițiativa pornită sub conceptul #ChasingSunsets a constat în fotografierea apusurilor de la geamurile camerelor de hotel în fiecare lună a anului 2019, urmând ca acestea să fie strânse într-un calendar de birou valabil pentru anul 2020, care va putea fi achiziționat de la recepția hotelului dar și pe bază de comandă pe e-mail. Banii strânși din vânzarea calendarelor vor fi donați asociației SOS Satele Copiilor România.

proiectcsrsheraton

Și, pentru ca proiectul să fie complet, Sheraton Bucharest Hotel a provocat 10 dintre cei mai buni fotografi din București pentru a poza câte un apus pe lună în viziunea și ideile ce îi caracterizează ca și creatori de conținut. Mulțumirile se îndreaptă astfel spre fotografii ce au dat viață proiectului: Horia Manolache, Cristi Hâncu, Radu Constantin Niță, Ionuț Costea, Dumitru Costinel Rusu, Radu-Alexandru Chiriță, Dan Alexandru Chisoceanu, Dan Mihai Bălănescu, Vlad Eftenie și Tudor Alexandru Călin.

Calendarul #ChasingSunsets va fi lansat duminică, 3 Noiembrie, în cadrul ediției speciale a brunch-ului săptămânal Brunch Deluxe – Sunsets Edition, găzduit de Sheraton Bucharest Hotel în restaurantele Avalon și Benihana. în cadrul acestei ediții speciale a Brunch Deluxe, va avea loc și vernisajul fotografiilor capturate de fotografii implicați voluntar în proiect și colecționate în calendar, ce va fi disponibil spre vânzare începând cu 3 Noiembrie, la prețul de 30 RON pe bucată.

Menirea noastră ca oameni este să facem acțiuni cu sens. în goana după rezultate și performanță, suntem adesea în pericol de a ne depărta de caracteristica ce ne împlinește cu adevărat că oameni. De aceea, implicarea cu consecvență în acțiuni sociale este parte integrantă din deviza noastră. Mă bucură în mod special să observ că oamenii din echipa Sheraton simt nevoia să se implice voluntar, pentru a genera un ajutor cu adevărat valoros.” a declarat domnul Daniel Ben-Yehuda, Director General Sheraton Bucharest Hotel.

Este o mare bucurie pentru noi să avem alături un partener de încredere precum Sheraton Bucharest Hotel. Despre asta este vorba în familia SOS, despre drumuri lungi și frumoase, despre pași făcuți spre viitor, împreună. Urmează un an plin de provocări și avem mare încredere că demersurile creative inițiate de Sheraton Bucharest Hotel vor atinge multe inimi și vor implica cât mai mulți oameni de bine. Fiecare sprijin pe care îl primim se transformă în copilărie frumoasă pentru copiii vulnerabili din programele pe care SOS Satele Copiilor România le derulează de peste 26 de ani.” a declarat Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302