Rezidor – cel mai bun angajator din industria hotelieră în Anglia şi Ţara Galilor

Rezidor – cel mai bun angajator din industria hotelieră în Anglia şi Ţara Galilor
person Horeca
access_time_filled

Grupul hotelier Rezidor a fost desemnat „Cel mai bun angajator din rândul marilor lanțuri hoteliere” din Anglia și Țara Galilor în 2011, în cadrul ceremoniei Best Employers in Hospitaliy Awards, care a avut loc pe 21 iunie la Londra. Grupul Rezidor a surclasat la această categorie competitori de referință precum Hilton Worldwide și hotelurile Macdonald, potrivit unui comunicat de presă emis astăzi de Radisson Blu București, reprezentantul în România a grupului Rezidor.

besttt

Ceremonia de decernare a premiilor din 21 iunie a reunit peste 300 de reprezentanți din segmentul hotelier și al restaurantelor, pub-urilor, barurilor și furnizorilor de catering, cu toții candidați la titlul de „Cel mai bun Angajator al anului 2011, bineînțeles fiecare la categoria din care face parte. Evenimentul a fost organizat de Caterer, cel mai important website de recrutare în industria ospitalității.

La categoria „Cel mai bun angajator din rândul grupurilor hoteliere de tip mediu” a fost desemnat grupul Exclusive Hotels, iar „Cel mai bun angajator din rândul hotelurilor independente” a fost desemnat St Michaels Manor.
Premiile au fost decernate în urma opiniilor exprimate de peste 5000 de angajați din cadrul companiilor intrate în competiție. „Interpretarea chestionarelor alcătuite de Learnpurple, o cunoscută companie din domeniul managementului Resurselor Umane, a făcut posibilă o analiză obiectivă a percepției pe care subiecții o dețin cu privire la angajator, asigurând acuratețea în oferirea premiilor”,  se mai arată în comunicatul de presă.

rezidorwin

                                     (Reprezentanții Rezidor premiați)

Lista completă a celor 30 de câștigători ai titlului de „Cel mai bun angajator din industria hotelieră din Anglia și Å¢ara Galilor 2011” este disponibilă pe www.bestemployersinhospitality.com.Â
În România, grupul Rezidor este reprezentat de lanțul hotelier Radisson Blu, prin hotelul Radisson Blu din București. Radisson Blu asigură managementul complexului hotelier de 718 camere de 4 si 5 stele din București, cel mai mare complex hotelier de lux din România și în același timp cel mai mare hotel Radisson din regiune.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302