Hotelurile din România oferă un raport preţ-servicii bun

Hotelurile din România oferă un raport preţ-servicii bun
person Horeca
access_time_filled

România se află pe locul 6 în topul țărilor europene cu cele mai avantajoase hoteluri din punctul de vedere al raportului preț-servicii în vara aceasta, conform celui mai recent sondaj efectuat de hotel.info – serviciul de rezervări hoteliere online pentru mai mult de 210.000 de hoteluri din întreaga lume. Cehia este țara europeană în care oaspeții hotelieri primesc, pentru suma de bani cheltuită, servicii maxime, potrivit studiului, iar Elveția, țară renumită pentru hotelurile extrem de scumpe, este pe ultimul loc la capitolul preț-servicii.
daHotel.info a analizat evaluările clienților săi care fac rezervări din punctul de vedere al raportului preț-servicii al camerelor de hotel și la nivelul țărilor. Oaspeții care au petrecut o noapte la hotel au evaluat prin intermediul www.hotel.info hotelul la care au făcut rezervări după plecarea lor, pe baza unui sistem cu puncte (0 până la 10). Pe lângă criteriile precum calitatea camerei și amabilitatea personalului, s-a putut evalua aici, printre altele, și raportul preț-servicii. Analiza conține cu mult peste un milion de evaluări ale hotelurilor de 2 până la 5 stele din 30 de țări europene cu cea mai mare populație.
Potrivit hotel.info prețul și serviciile oferite sunt de cele mai multe ori criteriile decisive la alegerea țării în care se va efectua călătoria.
pricePersoanele care pun mare accent pe un raport preț-servicii bun la hoteluri, trebuie să știe că cele mai bune hoteluri din acest punct se vedere se găsesc în Cehia. Clienții care fac rezervări pe hotel.info au votat serviciile hoteliere cehe cu o evaluare de 7,67 puncte din 10, Cehia clasându-se astfel pe prima poziție a topului 20 european. Portugalia a obținut locul 2 în acest top, hotelurile de aici obținând un punctaj apropiat de cele din Cehia, de 7.59.
În Bulgaria și Polonia, oaspeții hotelieri au fost mai mulțumiți decât în România de raportul preț-servicii oferit de hoteluri, aceste țări clasându-se pe locurile 3 și respectiv 4. Înainte de România, situată pe locul 6, se mai clasează și Ungaria. Cu toate acestea țara noastră obține o bună poziție 6 la nivel european, din 30 de țări analizate, situându-se în fața multor țări precum Spania, Austria, Croația, Germania, Italia, s.a, lucru care ar putea constitui un avantaj pentru hotelierii români, dacă ar miza pe acest lucru atunci când își atrag clienții străini aflați în căutarea celei mai rentabile oferte de vacanțe.
Cu o evaluare îmbunătățită preț-servicii, serviciile hoteliere franceze le-au întrecut pe cele elvețiene. Franța a cedat ultimul loc Elveției, care se află în continuare la sfârșitul topului 20 european cu 6,53 puncte. Conform părerii clienților care fac rezervări, oaspeții hotelieri au beneficiat de servicii minime pentru suma de bani cheltuită în majoritatea țărilor scandinave. Numai serviciile hoteliere finlandeze au reușit să fie cuprinse în lista celor mai bune servicii. Iată cum arată noul clasament:

tophotelieftin

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302