Rezidor şi-a adăugat în portofoliu 2900 de camere, în primele 9 luni

Rezidor şi-a adăugat în portofoliu 2900 de camere, în primele 9 luni
person Horeca
access_time_filled

rezidorcompanyGrupul hotelier Rezidor, prezent și în țara noastră cu hotelul Radisson Blu din București, a anunțat că a deschis în primele 9 luni ale acestui an 13 hoteluri totalizând 2900 de camere și și-a adăugat 26 de hoteluri în pipeline, totalizând nu mai puțin de 5900 de camere. Doar în trimestrul al treilea al acestui an grupul a inaugurat 4 hoteluri cu peste 600 de camere și a semnat contracte pentru alte 9 hoteluri (2000 de camere), au anunțat reprezentanții companiei.

Extinderea face parte din strategia Rezidor de a se dezvolta pe piețele emergente, atât prin contracte de management cât și prin contracte de franciză. Aproape toate inaugurările și contractele semnate în al treilea trimestru au fost în piețele emergente din Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa.

La sfârșitul lunii septembrie 2012, Rezidor opera 335 hoteluri totalizând 73.200 de camere în 56 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Portofoliul grupului mai cuprinde încă 100 de hoteluri totalizând 21.800 de camere în pipeline.

În septembrie 2012, Rezidor a semnat un acord de alianță strategică cu Formosa International Hotels Corporation (FIH), pentru a dezvolta hoteluri sub brandul  Regent Hotels&Resorts în regiunea EMEA, cu drepturi exclusive pentru Orientul Mijlociu, Africa, Rusia, CIS și Țările Baltice. Alianța consolidează prezența Rezidor în segmentul hotelurilor de lux, pe lângă prezența puternică în segmentul upper up-scale (cu Radisson Blu), în segmentul mid-market (cu Park In by Radisson) și în segmentul fasion hotel (Hotel Missoni).

regenthotels

Grupul Carlson Rezidor – înființat în 2012 prin fuziunea Carlson și Rezidor – este unul dintre cele mai mari și dinamice grupuri hoteliere din lume. Portofoliul grupului include peste 1300 de hoteluri la nivel global, în 80 de țări, prin următoarele branduri: Radisson Blu, Radisson®, Country Inns&Suites By CarlsonSM, Park Inn by Radisson, Hotel Missoni și Park Plaza®.

Sursa: www.rezidor.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302