Hotelierii români vor fi instruiţi pe tema Serviciilor Integrate în e-turism

Hotelierii români vor fi instruiţi pe tema Serviciilor Integrate în e-turism
person Horeca
access_time_filled

Pe 8 octombrie, la Râșnov, se va organiza prima ediție a Simpozionului de Servicii Integrate în Turismul Online (SITO) organizat de YieldPlanet, în colaborare cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT). Acesta este un proiect pilot, care va da startul unei serii întregi de simpozioane care vor fi organizate în fiecare oraș unde asociațiile FAPT sunt prezente.

Prima ediție SITO organizată la Râșnov alături de Asociația Rosenau, va fi și proiectul pilot care va da startul unei întregi serii de simpozioane organizate ulterior în fiecare oraș unde asociațiile membre FAPT sunt prezente. Următoarele evenimente vor fi organizate în Sibiu, Sighișoara, Suceava, Buzău, Constanța, Baia Mare”, a precizat Daniel Dobriță, reprezentant YieldPlanet România.

turismonline 

Ce este SITO?

Proiectul SITO este destinat hotelierilor și are o componentă puternică de informare & conștientizare vizavi de beneficiile adoptării unui sistem online integrat, pe cele 3 mari componentele ale acestuia. Cu alte cuvinte, SITO grupează sub aceeași umbrelă 3 tipuri de servicii și vorbeste despre importanța lor pentru succesul online al business-ului unui hotel:

receptiehotel1.     Sistemul de gestiune hotelieră sau așa – numitul PMS (Property Management System) – cum se alege un PMS corect
2.     Website-ul hotelului – dezvoltarea integrată a unui website – de la informații de bază până la online marketing și comunicare
3.  Yield management – cum se face eficient managementul distribuției online, ca și ramură a revenue management-ului

YieldPlanet alături de FAPT și-a propus să adune sub aceeași umbrelă cele mai importate entități din domeniul online care pot aplica și întregi o gamă de servicii și informații benefice pieței turistice online. Prin urmare, companiile hoteliere participante vor beneficia în mod gratuit de informare și chiar de o ușoară consiliere către un know how foarte eligibil, din domeniile: Distribuție Online, Revenue Management, Alegerea PMS-ului, Dezvoltarea și integrarea wesbiste-ului, Marketing Online, Social Media, Soluții și programe de finanțare.

Sursa: Turism Market

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302