S-a deschis hotelul Mercure Galați Centrum

S-a deschis hotelul Mercure Galați Centrum
person Horeca
access_time_filled

Hotelul cu 70 de camere Mercure Galati Centrum și-a deschis oficial porțile, după un amplu proces de redesign și renovare. Amplasat pe strada Domnească, la câțiva pași de Centrul Vechi al Galațiului și de Promenada Dunării, Mercure Galați Centrum este aproape de principalele atracții turistice și de agrement ale orașului, precum și de principalele destinații comerciale și de afaceri.

mercuregalaticentrum

Hotelul de 4* oferă un mix de 64 de camere superioare moderne, alături de șase apartamente generoase, un restaurant cu terasă, Winestone, destinat meselor casual, și sala de conferințe. Proprietatea renovată va găzdui atât evenimente corporative, cât și private într-o sală panoramică spectaculoasă, un spațiu de conferințe de 190 de metri pătrați cu terasă, situat la etajul 9 al hotelului.

mercuregalati

Principala inspirație pentru tematica hotelului Mercure Galati Centrum a fost mișcarea Bauhaus, un curent artistic întâlnit frecvent în Galați. Formele sale organice și mobilierul sunt în armonie cu valorile locale. Acestea se reflectă în reprezentările grafice ale fluviului Dunărea și elementele arhitecturale din peisajul urban, atât în camere, cât și în zonele comune ale hotelului. Liniile fine, rotunjite și culorile pastelate cu mici detalii vii sunt, fără îndoială, semnele distinctive ale hotelului Mercure Galați Centrum.

cameramercuregalati

Mercure este un brand hotelier midscale, ce combină puterea unei rețele internaționale cu experiențe de ospitalitate locale, autentice. Angajamentul ferm al mărcii pentru calitate asigură un standard de servicii consecvent și fiabil în fiecare Mercure din întreaga lume, în timp ce designul fiecărui hotel reflectă caracterul și cultura distincte ale destinației sale.

Rețeaua Mercure cuprinde mai mult de 824 hoteluri în peste 62 de țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302