S-a deschis “Melodia”, cel mai nou complex hotelier de pe litoral

S-a deschis “Melodia”, cel mai nou complex hotelier de pe litoral
person Horeca
access_time_filled

Pe 1 iulie 2012, un nou complex hotelier și-a deschis porțile pe litoralul românesc. Complexul hotelier Melodia, situat la granița dintre stațiunile Venus și Cap Aurora, a fost refăcut complet anul trecut printr-o investiție de 3,6 milioane euro, fiind dezvoltat de compania Venus Holiday 2000, care mai operează și hotelul Favorit.

melodia2

Complexul Melodia este construit pe o suprafață de 13.000 mp și are 109 camere pentru amenajarea cărora au fost investite aproximativ 2 milioane de euro. Complexul cuprinde și o zonă de restaurant în care au fost investiți 1,1 milioane euro, o zonă de piscine în care au fost investiți 400.000 euro și un spațiu dedicat copiilor în valoare de 100.000 euro. Amortizarea investiției este estimată pe durata a 7 – 8 ani.

Complexul se adresează în proporție de 70% familiilor cu copii prin spațiile amenajate special, asistate de personal specializat. „Am mare încredere în evoluția litoralului românesc, mai ales că am observat o creștere pe segmentul familiilor cu copii, care caută pachete cât mai complexe și sejururi mai lungi. Pentru acest sezon, din totalul rezervărilor făcute, 65% sunt pachete complete. De aceea, din sezonul estival 2013 vom oferi clienților noștri servicii all inclusive. De asemenea, 20% dintre turiștii cazați la Melodia anul acesta sunt străini, veniți prin contractele încheiate cu operatorii internaționali”, a declarat proprietarul complexului hotelier Melodia, Luchi Georgescu.

melodia3

Complexul hotelier Melodia are 109 camere – 71 duble, 30 matrimoniale și 8 apartamente – spații dedicate copiilor dar și un centru de evenimente și conferințe. Melodia dispune și de o zonă de relaxare pentru adulți ce cuprinde o sală de fitness, saună, cameră de relaxare dupa saună și o cameră de masaj, o zonă de piscine cu piscină încălzită pentru adulți și piscină cu Jacuzzi, complet dotate. De asemenea, Melodia dispune de un centru de conferințe și evenimente corporate, disponibil tot timpul anului, cu personal calificat în organizarea evenimentelor.
„Pentru acest an se estimează o creștere a numărului turiștilor cu 10 – 20% , dar, cred că acest procent poate crește mai mult dacă ar fi urmată o strategie de investiții coerentă și dacă mai multe hoteluri ar participa la programele lansate de asociațiile patronale din turism în colaborare cu Ministerul Turismului”, a mai declarat Luchi Georgescu.

melodia5

Complexul Hotelier Melodia este deschis în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2012.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302