S-a lansat Ghidul Investitorului în Industria Hotelieră

S-a lansat Ghidul Investitorului în Industria Hotelieră
person Horeca
access_time_filled

ghidul2Pentru a veni în sprijinul hotelierilor, biroul de arhitectură și design interior Picktwo Studio, alături de compania de consultanță și management hotelier Premier Hospitality și cu sprijinul Federației Industriei Hoteliere din România au lansat Ghidul Investitorului în Industria Hotelieră – o lucrare care prezintă procesul de construcție, renovare și deschidere a unui hotel.

Autorii Lucian Marinescu și Sebastian Mîndroiu au prezentat, în cele peste 250 de pagini ale Ghidului, toate aspectele deschiderii și exploatării unui hotel abordând subiecte precum: afilierea la o rețea internațională, realizarea unui concept propriu de hotel, branding și comunicarea unui brand hotelier, proiectarea și autorizarea unui proiect de construcție sau renovare, normativele și legislația în vigoare, construcția și managementul șantierului, organizarea și administrarea personalului, exemple de bugetare și multe altele.

Pe lângă etapele fundamentale ale unui proiect, Ghidul prezintă o serie de interviuri și studii de caz ale unor investiții hoteliere de succes din România. Ghidul vine la pachet cu o bogată listă de furnizori și parteneri care pot și vor să susțină proiectele de dezvoltare și reconstrucție ale industriei hoteliere.

Ghidul se adresează investitorilor, operatorilor, angajaților sau furnizorilor industriei hoteliere, dar în egală măsură poate fi un material didactic pentru studenții și profesorii de turism din universitățile și liceele din țară și chiar din străinătate.

Ghidul Investitorului în Industria Hotelieră va fi distribuit gratuit către membrii FIHR și poate fi descărcat de pe site-ul www.ghidhotel.ro.Despre autori: *Fondat în 2013, Picktwo Studio este un birou de design interior specializat în amenajarea spațiilor din domeniul HoReCa. Echipa Picktwo numără astăzi 20 de arhitecți. Aceștia au participat la peste 200 de proiecte de hoteluri, restaurante, cantine, cafenele, baruri și cluburi.


*Premier Hospitality este o companie de consultanță și management hotelier. Cu o experiență de peste 20 de ani în această industrie, am fost implicați în mai bine de 50 de proiecte hoteliere, aflate în diverse faze de execuție.

Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) este prima organizație patronală înființată în turismul românesc (aprilie 1990) și are drept scop reprezentarea intereselor hotelierilor din România.

*FIHR este afiliată la HOTREC (Organizația Europeană a Asociațiilor Hoteliere, de Restaurante, Baruri și Cafenele), APT (Alianța Pentru Turism) și Confederația Patronală Concordia, singura confederație patronală românească afiliată la International Organization of Employers (IOE) și Business Europe.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302