ibis Styles va deschide primul hotel în Chișinău

ibis Styles va deschide primul hotel în Chișinău
person Horeca
access_time_filled

ibis Styles BREAKFASTAccor anunță semnarea acordului pentru construcția unui hotel nou în Republica Moldova. Grupul a încheiat un contract de franciză cu Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar, pentru deschiderea unui ibis Styles în apropierea aeroportului. Hotelul va fi primul care se va deschide în țară și își va primi primii oaspeți în 2024.

ibis Styles Chișinău Airport va avea 105 camere, un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschise atât pentru comunitatea locală, cât și pentru oaspeții hotelului. De asemenea, hotelul va dispune de un centru de întâlniri modern și modular de peste 200 de mp, menit să găzduiască evenimente în diverse formate și de dimensiuni variate, precum și de o zonă generoasă de fitness.

Povestea hotelului este concepută în jurul tenisului, ca sport, și va face parte dintr-un proiect imobiliar mixt. Astfel, acesta va fi alăturat unor clădiri rezidențiale, spații comerciale, de divertisment și zone comunitare, cum ar fi: magazine, grădiniță, biserică, ceea ce va aduce oaspeților confort și accesibilitate.
Situat pe drumul principal spre aeroport, unitatea va fi o destinație primitoare pentru diverse segmente de oaspeți, cum ar fi: participanți la evenimente sportive, turism de business, de leisure și membri ai comunității locale.

Noul hotel propune un concept contemporan și orientat spre design, care se potrivește foarte bine cu poziționarea ansamblului rezidențial, precum și cu personalitatea orașului”, spune Cătălina Roșu – Director Dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

Construcția hotelului ibis Styles, parte a brandului cunoscutului grup internațional ACCOR, va fi unul din proiectele prioritare ale companiei noastre. Pentru că, până la urmă, nu este vorba doar de un hotel. Este vorba de standarde înalte, tehnologii și experiență internațională. Este vorba de investiții străine și imagine pentru țara noastră. Este vorba de locuri de muncă pentru cetățenii noștri. Iar pentru mine personal este vorba și de sport, de tenis, care, după cum se știe, este pasiunea mea”, adaugă Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar.

ibis Styles este prezent cu 560 de unități, în peste 45 de țări. Brandul face parte din Accor, un grup de ospitalitate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302