Top 5 cele mai verzi hoteluri din lume, realizat de Travelocity

Top 5 cele mai verzi hoteluri din lume, realizat de Travelocity
person Horeca
access_time_filled

Pentru a impresiona cu adevărat clienții, hotelurile verzi din zilele noastre dezvoltă inițiative cu adevărat unice pentru a salva planeta, iar rezultatele sunt experiențe și facilități care transformă hotelurile în destinații în sine. Travelocity, singura companie online de travel care identifică pe site-ul propriu hotelurile eco friendly din întreaga lume, a identificat cele mai verzi 5 hoteluri din lume. Aceste proprietăți ajută la construirea unui viitor mai bun, mai „verde” și fac din acest lucru ceva amuzant în același timp.
bici1. Crowne Plaza Copenhagen Towers – Una dintre cele mai verzi proprietăți din lume, hotelul danez oferă oaspeților oportunitatea de a lua parte la eforturile ecologice ale hotelului și să primească în schimb recompense. Sala de gimnastică a hotelului are două biciclete cu adevărat unice unde oaspeții pot pedala pentru a genera energie pentru hotel. O dată ce este atins un anumit prag, oaspeții câștigă o masă gratuită la restaurantul hotelului.
2. Fairmont Royal York – Acest hotel din Toronto deține peste 10.000 de albine care produc mierea pentru restaurant. Poreclit și „locul ideal pentru Luna de Miere”, aici stupii sunt localizați pe acoperișul grădinii și oferă oaspeților desfătări dulci dacă sunt atenți cu mediul înconjurător.
3. h2hotel – Deși Sonoma este cunoscută pentru vinurile sale de calitate superioară în Statele Unite ale Americii, acest hotel eco friendly – h2hotel aduce în prim plan o altă băutură: Apa. Numeroase izvoare sunt împrăștiate pe terenul deținut de hotel. La fiecare oprire oaspeții pot folosi carafe, eliminând astfel sticlele de unică folosință, atât de dăunătoare mediului. Oaspeții pot vizita Spoonbar-ul hotelului pentru a degusta cocktailuri delicioase realizate cu ierburi organice, fructe și legume.
aloftportland4. Aloft Portland – Localizat într-unul din cele mai verzi orașe din America, acest hotel de aeroport a trebuit să își ducă inițiativele eco la următorul nivel pentru a-și putea impresiona oaspeții. Oferă biciclete gratis oaspeților.
5. Mauna Lani Bay Hotel&Bungalows – Mai puțin excentric, dar mai sălbatic, acest superb refugiu își invită oaspeții să ajute la protejarea țestoaselor de mare, aflate în pericol. Oferite hotelului de Oahu’s Sea Life Park, țestoasele mici sunt crescute în bazinele cu apă sărată ale hotelului. Atunci când acestea ajung la maturitate sunt eliberate în sălbăticie, eveniment care face parte din Ziua Independenței, organizată anual de hotel.
Turiștii devin din ce în ce mai pretențioși când vine vorba de eforturile pentru protejarea mediului înconjurător și apreciază aceste măsuri venite din partea hotelierilor. Deși nu multe hoteluri merg până la extreme, în dorința de a proteja mediul, tot mai multe fac eforturi substanțiale pentru un viitor mai bun. Travelocity a identificat peste 3000 de hoteluri eco friendly pe site-ul propriu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302