Cel mai „hi-tech” hotel din Londra se inaugurează în iulie

Cel mai „hi-tech” hotel din Londra se inaugurează în iulie
person Horeca
access_time_filled

Piața hotelieră din Londra va asista în luna iulie a acestui an la inaugurarea celui mai hi-tech hotel din capitala Marii Britanii, Eccleston Square Hotel. Aflat în portofoliul Design Hotels, companie care mai are în proprietate 12 hoteluri în Marea Britanie, noul hotel va fi inaugurat în urma unei renovări de aproximativ 6.5 milioane de lire sterline și se estimează că va fi cel mai „tehnologizat” hotel din UK.

pimslicoDupă ce a fost cumpărat de renumitul hotelier David Byrne, în luna martie 2010, fostul hotel de tip buget a fost transformat într-un hotel boutique în conformitate cu portofoliul Design Hotels. Destinat în exclusivitate adulților, hotelul cu 39 de dormitoare pretinde a oferi facilități de înaltă tehnologie oaspeților săi, incorporând în același timp designul tradițional englezesc cu tehnologia de ultimă generație.

camera_square

Fiecare cameră este echipată cu iPad 2, paturi cu masaj, plăcuțe de control care oferă clienților posibilitatea de a controla facilitățile electronice ale camerei, televizoare de ultimă generație cu cele mai recente tehnologii HD și 3D, precum și băi de marmură cu „sticlă inteligentă” care se transformă pe parcurs, și, nu în ultimul rând, cele mai recente tehnologii video pentru conferințe.
Hotelul este situat în regiunea centrală din Londra, Pimlico.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302