Un Design Hotel de 1 milion de euro se deschide în Prahova

Un Design Hotel de 1 milion de euro se deschide în Prahova
person Horeca
access_time_filled

Pe 1 august 2011 se inaugurează în județul Prahova hotelul Atra Doftana, un proiect în care s-a investit 1 milion de euro și care a obținut deja o recunoaștere la nivel național: premiul I la secțiunea Arhitectură social-culturală, din cadrul Anualei de Arhitectură București 2011. Atra Doftana reprezintă prima unitate turistică inaugurată de către Top Resorts, companie cu capital 100% autohton, specializată în dezvoltarea de proiecte turistice integrate în natură.

atradoftana

Noul hotel, situat pe Valea Doftanei, are la bază conceptul avangardist recunoscut la nivel mondial sub denumirea de „Design Hotel”, reunind facilitățile și serviciile premium cu design-ul inovator și atenția pentru mediul înconjurător. Proiectul oferă o alternativă premium la turismul corporate, amenajarea resortului permițând deopotrivă organizarea de vacanțe active, de sejururi wellness ori a unor întâlniri de afaceri.

atradoftana2

Design-hotelul beneficiază de 8 camere cu o capacitate totală de circa 20 de persoane. Facilitățile de care dispune resortul mai includ: o zonă de wellness cu vedere panoramică spre lac, incluzând saună și fitness, un restaurant-gourmet cu menu à la carte bazat pe produse organice, terasă exterioară acoperită, zonă dedicată de barbecue, zonă de recreere pe marginea lacului Păltinu, un spațiu de joacă pentru copii și o suprafață generoasă de teren, de peste 3500 metri pătrați, pentru desfășurarea de activități în aer liber.
atraDin investiția de 1 milion de euro, o cotă de aproximativ 20%, corespunzătoare unui cuantum de 780.000 de lei, este finanțată prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) – Măsura 313 – Încurajarea activităților turistice.
Turiștii interesați să petreacă o vacanță activă la Atra Doftana vor putea apela, de asemenea, la serviciile de booking și închiriere de echipamente pentru activități out-door, cum ar fi pescuitul sportiv, echitația, mountain bike sau agrementul nautic – caiac. Proprietarii Atra Doftana pregătesc, de asemenea, o serie de pachete speciale, printre care se numără Atra Journeys (vizite de o zi în comunități locale de meșteșugari și agricultori), cursuri de olărit și de gătit tradițional, drumeții asistate de ghizi pe traseele turistice montane, precum și trasee de alpinism în Munții Bucegi.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302