Hotelurile din Emiratele Arabe angajează români

Hotelurile din Emiratele Arabe angajează români
person Horeca
access_time_filled

abu-dhabi-1Un hotel de patru stele din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și cel mai mare oraș al acestui stat, vrea să angajeze 70 de români pe posturi ca recepționer, administrator, ospătar sau barman. Persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu și să aibă o experiență de minimum doi ani pe posturi similare.
Angajații vor beneficia de transport gratuit de la cazare la locul de muncă, asigurări medicale și sociale plătite de către angajator, cazare, bilete de avion gratuite pe ruta România – Abu Dhabi și de uniformă.
Contractul de muncă va fi încheiat pe o perioadă de 6 – 12 luni cu posibilitate de prelungire. Salariul minim garantat de către angajator este de 380 de dolari americani (USD) pe lună.
Acte necesare
– CV în limba engleză;
– copie după pașaport;
– fotografie;
– copii după certificatele de calificare, după referințe și după recomandări, în funcție de caz;
La acestea se adaugă o taxă de procesare a dosarului de 40 de lei.

abu-dabhi-2

De asemenea, reprezentanții ansamblului hotelier de cinci stele Jumeirah Emirates Towers, aflat în centrul de afaceri al orașului Dubai, vor să angajeze 40 de români pe posturi de chelner, barman, cameristă și asistent relații cu clienții.
Persoanele interesate de un astfel de loc de muncă trebuie să cunoască limba engleză, la nivel avansat, și să aibă o experiență de lucru de minim un an într-un hotel de 4 sau 5 stele. Depunerea CV-ului se poate face în luna iulie la compania Lalsat International, specializată în servicii de recrutare pentru piața Emiratelor Arabe Unite.
Angajații vor beneficia de viză, permis de muncă, transport gratuit, cazare, masă, salariu competitiv, bonusuri trimestriale, asigurare medicală, training, vacanță plătită de 30 de zile, bilet de avion o dată la doi ani și posibilitate de promovare.
Hotelul Jumeirah Emirates Towers are o înălțime de 309 metri și ocupă locul 29 în topul celor mai înalte clădiri din lume. El are 400 de camere de lux și este deținut de același proprietar ca și cunoscutul hotel Burj Al Arab.
Sursa: Gândul.info

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302