Un nou hotel ibis Styles se va deschide la Brașov

Un nou hotel ibis Styles se va deschide la Brașov
person Horeca
access_time_filled

ibis Styles BUBBLEAccor a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea unui nou ibis Styles în Brașov. Hotelul va fi al șaselea sub acest brand, care se va deschide în țara noastră, și își va întâmpina primii oaspeți la începutul anului 2024. Hotelul va face parte dintr-un proiect de tip mixed-use, ce cuprinde și o componentă rezidențială, cu spații comerciale și destinate serviciilor, la parter.

Noul ibis Styles Brașov va avea 126 de camere, un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschisă pentru oaspeții hotelului. O sală de conferințe modernă și modulară de aproximativ 400 mp va găzdui diferite evenimente. O sală de fitness va fi, de asemenea, disponibilă pentru oaspeți.

Deschiderea hotelului este programată pentru începutul anului 2024, la timp pentru inaugurarea noii Săli Polivalente din Brașov. Hotelul va fi operat de grupul Accor printr-un acord de management.

„Venirea ibis Styles la Brașov – unul dintre brandurile cele mai dinamice, contemporane și orientate către design din portofoliul Accor – este o veste excelentă, atât pentru grup, cât și pentru oraș. Avem mare încredere în proiect, deoarece permite călătorilor să experimenteze stilul de viață al unei comunități tinere și să simtă atmosfera unui oraș energic și creativ. Odată cu extinderea domeniului schiabil, deschiderea aeroportului și diversificarea vieții culturale, pe care o va aduce inaugurarea noii Săli Polivalente, Brașovul are o ocazie uimitoare de a-și consolida atractivitatea și de a deveni capitala sporturilor de iarnă și a turismului românesc”, spune Cătălina Roșu – Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

„Adăugarea unei componente de ospitalitate la proiectul nostru mixt din Brașov este un mare plus pentru zonă, deoarece îi aduce vitalitate, o face mai deschisă și mai primitoare. Ibis Styles este un brand excelent pentru noi. Ne permite să îmbrățișăm o temă și să construim un design îndrăzneț și creativ în jurul ei, pentru a le împărtăși oaspeților și comunității valorile noastre. Mai mult decât atât, parteneriatul cu Accor este o garanție pentru servicii hoteliere profesionale, și entuziaste, care au grijă de oaspeți, precum și de comunitate și de mediu. Oaspeții locali și internaționali vor avea, deopotrivă, certitudinea că pășesc în aceeași cultură a serviciilor oferite din inimă și orientate spre detalii ca în orice altă unitate din rețea, dar, cu un design inspirat la nivel local și o poveste unică ce abia așteaptă să fie descoperită”, adaugă reprezentantul companiei investitoare, Kronstadt Hotel.

ibis styles

Există un număr 560 de hoteluri ibis Styles situate în peste 45 de țări, care fac parte din Accor, un grup de ospitalitate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302