Wyndham extinde brandul Ramada în România

Wyndham extinde brandul Ramada în România
person Horeca
access_time_filled

ramada by wyndhamWyndham Hotels & Resorts a anunțat extinderea brandului Ramada by Wyndham în România, cu deschiderea unei locații în Târgu Jiu. Hotelul are 64 de camere și este situat central, fiind o destinație ideală pentru cei care doresc să descopere istoria și cultura județului Gorj, dar și peisajul său montan.

De asemenea, în prima jumătate a anului 2022, rețeaua va fi completată de Ramada by Wyndham Slatina, astfel portofoliul companiei ajungând la 11 hoteluri în România, cu locații centrale în orașe importante, precum București, Constanța, Craiova, Oradea, Pitești sau Cluj.

Amplasat într-o zonă rezidențială liniștită, hotelul oferă facilități extinse, inclusiv un restaurant, trei baruri, o piscină sezonieră în aer liber, o piscină interioară mare încălzită, jacuzzi, saune, sală de masaj și centru de fitness dotat cu echipamente de ultimă generație. De asemenea, locația oferă patru spații mari pentru evenimente, care pot găzdui până la 2.000 de invitați. Oferta este completată cu un centru de afaceri, o sală de conferințe și parcare.

La deschidere, Ramada by Wyndham Slatina, cu 85 de camere, se va lăuda cu facilități ce vor include o piscină interioară, precum și un centru de fitness și spa. Hotelul va avea, de asemenea, un spațiu amplu pentru evenimente, inclusiv două săli de bal. Ramada by Wyndham este unul dintre cele mai mari și recunoscute branduri hoteliere de dimensiuni medii din lume, cu un portofoliu global de peste 800 de proprietăți.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302