Unde sunt hotelurile cu cea mai proastă reputaţie din Europa

Unde sunt hotelurile cu cea mai proastă reputaţie din Europa
person Horeca
access_time_filled

Site-ul de comparații de tarife hoteliere Trivago a realizat un clasament al orașelor europene în funcție de reputația hotelurilor din aceste orașe în rândul turiștilor. Hotelurile cu cea mai proastă reputație printre turiști sunt, surpinzător, în Londra și Birmigham, care deși reprezintă destinații turistice de top, nu au reușit să îi impresioneze pe turiștii care s-au cazat peste noapte aici.

savoy

Prețurile extrem de piperate practicate de hotelieri și calitatea unităților de cazare au contribuit din plin la acest rezultat și explică parțial de ce un oraș scump cum este Londra a primit aprecieri mai puține ca alte orașe.

În realizarea acestui studiu au fost analizate 1000 de orașe europene, care au peste 50 de hoteluri. De asemenea, au fost luate în considerare în jur de 28 de milioane de recenzii de pe site-ul Trivago și de pe site-urile de rezervări partenere.

reputatieDintr-un total de 100 de puncte hotelurile din Londra și Birmigham au obținut scorul de 72.2, respectiv 74.1. În partea de jos a clasamentului se situează și destinații importante precum Copenhaga, Amstedam, Paris și Geneva. Industria ospitalității din aceste orașe – destinații populare de altfel în rândul turiștilor atât de leisure cât și de business – în mod clar nu a impresionat turiștii care s-au cazat aici.

Orașele cu hotelurile cele mai bine văzute din Europa sunt: orașul german Dresden, care a obținut un punctaj maxim de 82.32, urmat de Cracovia și de orașul belgian Bruges. Alte destinații turistice importante precum Veneția, Barcelona, Budapesta, Florența și Berlin au lăsat o impresie favorabilă oaspeților hotelieri.

Sursa: TravelDailyNews.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302