VISIONAPARTMENTS cumpără fostul hotel Ramada Majestic București

VISIONAPARTMENTS cumpără fostul hotel Ramada Majestic București
person Horeca
access_time_filled

VISIONAPARTMENTS a semnat azi acordul de cumpărare a fostului Hotel Ramada Majestic București. Proprietatea situată pe Calea Victoriei, într-o zonă emblematică din punct de vedere turistic, are 111 camere dispuse pe 5 etaje și oferă o varietate de facilități adiționale.

Anja Graf, CEO și Președinte al VISIONAPARTMENTS, anunță achiziția cu succes a fostului Hotel Ramada Majestic București: “Cu ajutorul Ernst & Young România și al firmei de avocatură Radu și Asociații, VISIONAPARTMENTS a reușit să finalizeze această tranzacție comercială importantă în București. Suntem foarte entuziasmați de această achiziție. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria VISIONAPARTMENTS și în planurile noastre de expansiune.”.

VISIONAPARTMENTS

Fostul proprietar reprezentat de Èšuca Zbârcea & Asociații și Special Properties, brokerul exclusiv al vânzătorului, sunt încântați să transmită această proprietate istorică generației următoare.

Hotelul istoric are 111 camere și 450 m2 spațiu pentru evenimente, format din 6 săli de meeting, care pot acomoda până la 300 de invitați. O sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzzi, precum și un bar, un restaurant și un centru de afaceri, toate fac parte din această proprietate unică.

Hotelul a fost construit în 1920 și este situat în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei. Este o cazare ideală atât pentru cei care vin în interes de afaceri, cât și pentru turiști, oferind acces imediat la magazine, restaurante, afaceri și multe altele.

Principalele atracții din apropiere includ Muzeul Național de Artă, Muzeul Național de Istorie a României, Ateneul Român și Teatrul Național București.

Despre VISIONAPARTMENTS

VISIONAPARTMENTS este specializată în închirierea de apartamente elegante, mobilate și cu servicii incluse, din întreaga lume. înființată în Elveția în 1999, compania a crescut rapid de la un start-up la lider pe piața elvețiană, cu prezență internațională. Astăzi, VISIONAPARTMENTS oferă soluții personalizate de locuire temporară în peste 850 de locații business din întreaga lume.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302