A fost inaugurat cel mai nou business city hotel din Sfântul Gheorghe

A fost inaugurat cel mai nou business city hotel din Sfântul Gheorghe
person Horeca
access_time_filled

În urma unei investiții de 5 milioane de euro, a fost inaugurat, în Sfântul Gheorghe, B The Hotel, un hotel de 4 stele, cu profil business în principal, dar care poate satisface și necesitățile oaspeților leisure. Cele 42 de camere evoluează de la standard single până la camere executive “signature”, dar și suite destinate familiilor.


Ideea de a crea ceva inedit din punct de vedere turistic în orașul Sfântu Gheorghe a luat naștere în mintea proprietarului Boer Lehel încă din anul 2018, când a fost achiziționat vechiul centru de nefamiliști din oraș, care se afla într-o stare avansată de degradare.
Suntem singurul hotel de business din județ, orașul Sfântu Gheorghe din acest moment fiind gata să primească și să cazeze oameni care caută calitatea și, astfel, putem contribui la dezvoltarea turismului de afaceri, dar și de leisure, în oraș și în județ„, spune Boer Lehel, proprietar B The Hotel.


Pe lângă cazare, hotelul poate oferi experiențe culinare deosebite, garanția fiind bucătarul șef, născut în Ungaria, instruit în Sicilia și în Ardeal (Secuime). Restaurantul locației are saloane separate, decorate cu “pereți vii”, inspirați din natură. Locația poate găzdui mici întâlniri private, cât și petreceri de anvergură.
Sala de conferințe a hotelului este spațioasă, aici putând fi organizate work-shop-uri, team-meetings sau prezentări pentru clienți. Dintre dotările esențiale fac parte și touch-screen-ul high-tech cu diagonala de 225 cm și conexiunea de internet high-speed.


Am preluat proiectul în urmă cu șase luni si suntem bucuroși că am putut să oferim cea mai bună expertiză în domeniul hotelier, prin prozitionarea B THE Hotel în piață, strategie preț, recomandări privind marketingul, integrarea tuturor sistemelor de gestiune hotelieră, dar și selecția și recrutarea personalului, trainingul acestora și strandardizare – proceduri de lucru.
Vom oferi asistență proiectului B THE HOTEL – 4 **** timp de șase luni după deschidere, pentru a optimiza și a urmări, din punct de vedere operațional și al vânzărilor, buna desfășurare a lucrurilor
„, precizează Blandu Alecsandru – Ionuț, Managing Partner, Kronstadt Hospitality Expert, companie de consultanță specializată în domeniul HoReCa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302