Accor își extinde rețeaua de hoteluri Mercure prin semnarea unei francize la Bacău

Accor își extinde rețeaua de hoteluri Mercure prin semnarea unei francize la Bacău
person Horeca
access_time_filled

Accor anunță semnarea unui nou acord de franciză pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Bacău. Hotelul va fi operat de dezvoltatorul local Arena City Center S.R.L. și va fi primul afiliat unui lanț internațional din oraș.


Hotelul de 80 de camere, Mercure Bacău, va fi lansat în al doilea trimestru al anului 2025. Hotelul se va alătura celor 14 hoteluri ale grupului, anunțate și programate să se deschidă în întreaga țară în următorii trei ani. Pe lângă camerele sale, hotelul își va întâmpina oaspeții cu un restaurant a-la-carte, o terasă exterioară și un bar. O sală de bal de 775 mp, trei săli de ședințe separate, inclusiv un foaier, un rooftop-lounge pentru evenimente private de mici dimensiuni – cu vedere la lac, vor găzdui toate formele de festivități private și evenimente corporative. Oaspeții hotelului se vor bucura, de asemenea, de o parcare generoasă, iar noul hotel va fi o clădire verde.
Situat în partea de nord a orașului, pe strada Ștefan cel Mare, Mercure Bacău va face parte dintr-o extindere complexă a Arena Mall Bacău. Noua etapă de dezvoltare va aduce și o nouă aripă mall-ului, o clădire rezidențială de 200 de apartamente, o parcare și un loc de joacă de mari dimensiuni, indoor & outdoor, Cinema City cu 8 săli, dintre care una va fi reconfigurată în 4DX.


Deschiderea unui nou hotel Mercure în Bacău, unul dintre orașele emergente ale Moldovei, este o dovadă a angajamentului Accor de a sprijini dezvoltarea turismului românesc. Aducem orașe promițătoare, precum Bacău, în atenția comunității internaționale de călători Accor și le facem accesibile, asigurându-i pe viitorii noștri oaspeți că aici vor fi primiți la aceleași standarde cu care brandul i-a obișnuit”, spune Maria Drăgulin, Accor Development Director pentru Romania, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 900 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 119.000 de camere la nivel global. Fiecare unitate are un stil, inspirat de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală.
Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.300 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302