Accor semnează pentru un nou hotel Mercure în Chișinău

Accor semnează pentru un nou hotel Mercure în Chișinău
person Horeca
access_time_filled

Accor a semnat un acord pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Chișinău, Republica Moldova, în cadrul unui contract de franciză cu un partener local, Coriap SRL. Acesta va fi primul hotel afiliat brandului Mercure din Moldova.

Hotelul își va primi oaspeții în 74 de camere generoase, cu design elegant. Oaspeții se vor putea răsfăța cu preparate gastronomice deosebite și vor crea amintiri prețioase la restaurantul a-la-carte și la barul hotelului. Hotelul va fi destinația ideală pentru organizarea de evenimente de afaceri, petreceri și ceremonii private în cele trei săli de conferințe. Călătorii în interes de afaceri vor aprecia confortul unui business corner, precum și posibilitatea de a se relaxa și de a se revitaliza în sala de fitness și la saună. De asemenea, pentru confortul oaspeților, hotelul oferă parcare exterioară.

Noul proiect hotelier Mercure este situat în inima orașului Chișinău, pe strada Vlaicu Pîrcălab nr. 72, fiind amplasat într-o zonă care îmbină în mod ideal atracțiile turistice și destinațiile de afaceri. Oaspeții vor fi înconjurați de principalele instituții politice și civice ale orașului: ambasade, muzee, instituții culturale, universități și o multitudine de restaurante. Proprietatea se află la doar 4 km de gară, și la mai puțin de o jumătate de oră de Aeroportul Internațional Chișinău. 

Suntem încântați să anunțăm deschiderea unui nou hotel Mercure în pitorescul oraș Chișinău, inima Republicii Moldova. Decizia Accor de a deschide un nou hotel aici este o dovadă a pasiunii noastre de a promova turismul local și de a prezenta lumii această zonă a Europei. Aducând Chișinăul în atenția comunității internaționale a Accor, deschidem noi oportunități pentru ca viitorii oaspeți să experimenteze cultura și farmecul unic ale orașului. Angajamentul nostru este de a oferi aceleași standarde înalte de servicii și confort pentru care Accor este cunoscut și suntem încrezători că noua destinație va oferi oaspeților amintiri de neuitat. Suntem onorați să colaborăm pentru deschiderea acestui hotel cu un dezvoltator local respectat, care a avut deja un impact semnificativ asupra orașului„, spune Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

Industria ospitalității este astăzi mai mult decât o afacere. Este o vocație care necesită un angajament ferm de a avea grijă de fiecare călător, de a-l încânta și de a-l surprinde. De a-l purta într-o călătorie emoțională, din momentul în care face primii pași în proprietatea ta. Este un amestec bine echilibrat de pasiune și excelență în servicii. Avem pasiunea și ambiția de a onora patrimoniul cultural al orașului nostru și de a-l arăta lumii. Accor are know-how-ul operațional și cheia unei rețele bogate și complexe de canale de distribuție și de loializare care aduc vizibilitate proprietății noastre și spun povestea destinației. Suntem încrezători în viitorul parteneriatului cu grupul global Accor și așteptăm cu nerăbdare intrarea pe piață a noului nostru hotel„, a declarat Chiorescu Virginia, reprezentantul Coriap SRL. 

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 900 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 119.000 de camere la nivel global. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală.

Accor este un grup hotelier care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile. Grupul are unul dintre cele mai diverse ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde peste 40 de branduri hoteliere, de la categoria de lux la cea economică, precum și cea de lifestyle prin intermediul Ennismore.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302